Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy büntetitek meg a gyereket...

Hogy büntetitek meg a gyereketeket? Meg szoktátok ütni? Ha a "fenekelés" mit tartalmaz nálatok?

Figyelt kérdés
Csak érdekel...
2011. febr. 10. 22:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2011. febr. 11. 19:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14.46!

Gratulálok! Én is így szerettem volna, de sajnos eltelt egy pár év, s nem így jött össze. Én is egy csendes, nyugodt gyermeknevelésről ábrándoztam, s eszembe nem jutott volna előtte sosem, hogy felemeljem a hangom, vagy ne adj Isten, ráüssek. De SAJNOS ezt nem mondhatom el. Pedig minden erőmmel tényleg ezen voltam. Szóval tényleg gratulálok azoknak, akik mindezek nélkül ténylegesen fel tudnak nevelni gyerekeket, és az mindegy már, hogy egyedül, vagy családban. Nagyobb tartás szükséges hozzá, önfegyelem, kitartás, kiegyensúlyozottság ehhez, minthogy elordítsam magam, vagy ráverjek a gyerekemre, mikor kihoz a sodromból párszor egy pár évtized alatt.

2011. febr. 11. 21:38
 23/25 anonim ***** válasza:
86%
Bugyi le nádpálca elő oszt csatttttt!!!!!!!!!!
2012. jan. 3. 19:34
 24/25 anonim válasza:

Én úgy gondolom hogy az aki negpofozza, megveri stb. a gyerekét az még egyszer ezt vissza kapja az élettől vagy ha felnő a gyerek akkor tőle. Ezt a pápa is megmondta hogy egy pár pofon a popóra még nem bűn. Úgy gondolom hogy a fenekelés a legjobb módszer egy engedetlen gyerekkel aki nem ért a szép szóból. Egy kicsit csíp meg tüzel utána fenék de mèg mindig nem olyan mint hogy szíjjal megverik a gyereket aminek a nyoma vagy 1 hónapig megmarad. Egy olyan gyerek aki ért a szép szóból de néha néha rossz fát tesz a tűzre annak nem kell elverni a fenekét csak elmagyarázni neki hogy ezt nem szabad. De a rossz gyereket se szaba minden kis apróságért elfenekelni csak néha néha hogyvtudja hol a határ de a fenekelést azt sohasem szabad ugy érteni hogy:

Kikötözni, pálcával, övvel, meztelenre vetkőztetve.

Ha valamelyik szülő annyira puhány hogy félti a tenyerét akkor valami kis fakanállal de ne nagyot mert akkor felduzzadhat vagy akármi ilyesmi sérülés lehet belőle. Soha ne agresszívan. Sok sikert a neveléshez. És mégegyszer, NE verd, hanem neveld.

2015. márc. 21. 21:05
 25/25 anonim válasza:
Én 1-szer kaptam egy pofont, bár az se volt ilyen hatalmas, azon kívül csak 1-2 kézre csapás
2015. júl. 21. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!