Van valaki, aki úgy érzi, hogy elrontotta az életét?
Hencsi!Tescoban nem fogsz 100.000-ért gürcölni ha nincs fősulid.Elégedj meg a 70-80-al.:(
Amúgy én is baromira elrontottam az életem.:(Kapcsolat terén.33 éves vagyok és a lányom révén meg van kötve a kezem.De őt semmi kép nem bántam meg.
Utolsónak:
Melyik szakot hagytad ott? Hova fölvételiznél most? És mit szeretnének a szüleid?
Csak azért kérdem, mert én is hasonló helyzetben vagyok:(
"Legszívesebben megölném magam, de akkor teljes anyagi csődbe taszítanám a családomat, mert jelenleg annyi pénzünk sincs, hogy hitelfelvétel nélkül eltemessenek. Már csak abban bízok, hogy ennél rosszabb nehezen lehetne."
Ezen már én is gondolkodtam, de arra jutottam hogy inkább elmegyek valahova, és majd lesz valami. Viszont azóta még szarabb lett az anyagi helyzetünk, mert ha nem lenne a fizum akkor valszeg éhen halnának a szüleim, a sok hitel és rezsi miatt. :(
21F
ma 21:49
Nálunk is ez a helyzet... :(
2 legutolsó hozzászóló: én jelenleg pályaválasztás, suliválasztás előtt állok, és nekem is rossz, mert nem fogjuk tudni finanszírozni a fizetőset, államilag támogatottra esélyem sincsen bejutni, pedig nincsenek annyira rossz jegyeim, csak mindenhova borzasztó magas ponthatárok vannak... :S szóval itt vagyok és már most úgy érzem, hogy elrontottam, pedig még el sem küldtem a felvételi lapot, és alig van hátra pár nap 15.-ig...szép jövőkép. a nyelvek problémásak nekem is, úgy érzem, hogy kb egyiket sem tudom megtanulni normális szinten, az amiben jó vagyok, a töri meg az irodalom ill. a gazdasági ismeretek...de minden szakhoz a nyelvek kellenének.... :( szóval kész csőd már így ' látatlanban ' is az egész..
a másik fele meg hogy lehet hogy csak 18 vagyok, de az elmúlt 2 évet ha lehetne örökre kitörölném az emlékezetemből...az elrontott mindent. a családi kapcsolatokat, az akkor párkapcsolatot, a baráti viszonyokat, mindent... első kettő azóta rendbe jött szerencsére, de az utolsó azóta sem..hát ez van.. :S:SS
Nem én rontottam el, mások rontották el. Persze én is hibás vagyok, csak nem húzhatom ki magam teljesen belőle.
Sajnos a nevelési hibákról nem én tehetek ill. az ebből fakadó sérülésekről. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!