Milyen emberek mellé nem ültök le szívesen tömegközlekedési eszközön?
Kérdező!
Nem lehet, hogy tudat alatt nem is akarod, hogy melléd üljenek? Mert ha igen, akkor lehet, hogy olyan szúrósan végig méred az embereket, amit észrevesznek és "megijednek".
Cirka 155 centi és 50 kilo vagyok, de nem egyszer már sikerült "arrébb tessékelnem" másokat a tekintetemmel :D nem direkt csináltam én is meglepődtem amikor tovább állt :D
Tinik locsogásán az alábbit értem...amúgy elvileg én írtam először a válogatós :)
Leül, kívülre a táska. Mintha annak is vett volna jegyet...lenn a nép még ezer. Ha szólsz neki olyan fitymálva néz rád, mintha legalábbis az anyukáját gyaláztad volna hetekig. Nagy nehezen és világfájdalmas hangos sóhajjal az ölébe veszi azt a nyomorult táskát. Jobb esetben, mert néha rád pillant aztán kifelé kezd bámulni. NA az olyannak finoman az ölébe dobom a táskáját, mit képzel, baromi sokan vannak, más azért álljon akár egy órát is vagy maradjon le a buszról, hogy neki két hely jusson?
Aztán a lányok...vagy a telefonba hangosan cseverészik, de olyan fejhangon vihogva hogy szinte tényleg megfájdul az ember feje. Arról nem beszélve, hogy a buszon minden közelben lévő ember ismerni fogja a ciklusát, a pasija méreteit, a szexuális életét kivel, hány fővel egy este, mennyiszer és hol. Meg a héten hányszor itta magát a sárga földig és hány rókát eresztett útjára.
Ez fokozódik, ha nem a telefonba mondja, hanem mondjuk a később felszálló barátnőknek rajtad keresztül hajolva. Na akkor sztereóban lehet hallani a licitálást (melyikük mennyivel menőbb mert ha nem esett volna le elvileg az manapság) és vihogást.
Vagy én öregedtem meg :) de valahogy sosem jutott annak idején eszembe, hogy a privát életemet a buszon beszéljem ki (cirka 15 éve). S még csak fel sem fogják, hogy égetik magukat. :)
az első 16:25-ösnek:
pedig hidd el, jó érzés ám egy fiúnak, ha egy vele egykorú idegen lány leül mellé csak úgy =)
15F
amúgy nyanyákkal szemben is veszélyes leülni, nemcsak melléjük. :D
ma jártam úgy, hogy a villamoson velem szemben ült egy nyanya, kicsit távolabb volt, mert köztünk volt az ajtó, de egyfolytában bámult, pedig tök átlagos nő vagyok.
hihetetlen, vagy 8 percen keresztül, amíg le nem szállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!