Nem ülök le. Mit tudom én, hogy ki ült már ott előttem?! Oo
2011. febr. 10. 16:11
22/38 anonim válasza:
Szerintem ez legyen a világon, az itolsó gondod... Nem kell keresd ismeretlenek szimpátiáját... Szerintem látták, hogy el vagy foglalva, vagy éppen meglátták ismerősüket, és mellé ültek... Én sem ülök le bárki mellé, még akkor is ha szép, ápolt, 16-17 éves... Mégis csak ismeretlen a fazon... :)
2011. febr. 10. 16:13
23/38 anonim válasza:
Szerintem csak beképzeled.
2011. febr. 10. 16:14
24/38 anonim válasza:
Most, hogy írtad, én ugyanúgy voltam ezzel, amikor buszoztam :)
Megértelek, ez tényleg zavaró tud lenni. Egész addig, amíg olyan nem ül le melléd, akitől hánynál...
2011. febr. 10. 16:15
25/38 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel kérdező,de engem nem izgat különösebben.Távolságin mindig leül valaki mellém mert ott hosszú a táv,de városban sosem,pedig én se vagyok igénytelen és cigány sem.
16/F
2011. febr. 10. 16:19
26/38 anonim válasza:
Szeretem az olyan ülőhelyeket amik nem kettesével vannak, hanem libasorba felsorakoznak egymás mögött...gyakran állok metrón, buszon is, de ha találok üres helyet akkor leülök, az meg hogy ki ül le mellém a jövő kérdése ugye de akármennyire nem tetszik nézek ki az ablakon és nem figyelek rá. De ha utazom igyekszem elkerülni a cigányokat, hajléktalanokat meg hasonlókat, illetve a divatmajmokat és azokat akiknek a tekintetéről süt a lenézés. Inkább állok végig fél órákat az ugráló buszon de ha lenéző pillantásokat látok akkor felfordul a gyomrom és full ideges leszek. De mint mondtam inkább állok, elvégre fiatal vagyok, nem szakadok bele ha végig kell állnom az utakat.
2011. febr. 10. 16:19
27/38 anonim válasza:
ugyanazok mellé, akiket eddig írtak a többiek:)
meg ha valaki nagyon beképzelt, vagy tudom hogy nagyon nagypofájú.. nemszeretek melléjük ülni, félek h belém kötnek. inkább le sem ülök, csak ha van egyes hely.
16/L
2011. febr. 10. 16:22
28/38 anonim válasza:
tanárok, öregek cigányok
de általában öregek meg cigányok ülnek mellém, ha kettesbe ülök... és nem értem ezt a tinik locsogását... leültök mellé és elkezd beszélni? hozzám eddig csak cigányok kezdtek el beszélni... mondjuk én mindig zenét hallgatok
ja és velem egykorú fiúk mellé sem szoktam :D
15L
2011. febr. 10. 16:25
29/38 anonim válasza:
BKV-n sosem ülök le, távolságin pedig oda, ahol nem ülnek. Ha csak valaki mellett van hely, akkor lány mellé ülök, azok tuti nem bűzlenek vagy koszosak.
2011. febr. 10. 16:25
30/38 anonim válasza:
ápolatlan, büdös, koszos ember mellé..
Az öregek annyira nem is zavarnak, Bedugom a fülem és zenét hallgatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!