Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen emberek mellé nem...

Milyen emberek mellé nem ültök le szívesen tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés
Nyilván ha büdös az illető vagy elhanyagolt, de van még más ilyen, amikor nem szeretnél/mersz leülni valaki mellé, és inkább máshova ülsz?
2011. febr. 10. 15:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
én szívesen hallgatom a tinik sztorijait, jót derülök rajtuk. :D
2011. febr. 10. 15:53
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem ülök le, inkább összeesek. Ha belegondoltok, hány öntudatlan részeg fazon vagy koszos, büdös, akik mellé nem akartok leülni, nos, hány ilyen ült már ott, esetleg besza-behu... de mert tisztának látszik, leültök... Sokszor az üléskárpit is annyira gusztustalan! Amióta erről hallottam, nincs az az isten, hogy leüljek! Álltamban viszont kerülöm a hangos társaságokat, és természetesen a mélyszegínységbül gyüvőket...
2011. febr. 10. 15:53
 13/38 anonim ***** válasza:
52%

Én igazából senki mellé nem ülök le szívesen. Bár általában csak buszozni szoktam. Akkor egyes ülésbe ülök.

Gyűlölöm, ha bárki hozzámér. Legyen az barát, vagy ismerős, vagy idegen.

Egyedül családtagoktól és persze barátomtól nem zavar.

2011. febr. 10. 15:58
 14/38 anonim ***** válasza:
74%

Cigány mellé nem, büdös, ápolatlan mellé sem (főleg ha cigány is, büdös is... messze elkerülöm).

Ha látom, hogy valaki abszolút el van szállja és öl a tekintetével, akkor sem ülök le szívesen.

2011. febr. 10. 16:02
 15/38 anonim ***** válasza:
62%

Romák mellé... Nincs velük bajom, de mindég zavart, ha a közelembe voltak... Ha ismerem az illetőt (roma), akkor nincs probléma, de emígy kissé zavar...

Öreg nénikék mellé....

45-> férfiak mellé xD (kivéve apám, meg rokonok)

TANÁROK mellé xD...

Inkább egyedül ülök, vagy haverokkal. :)) 16/L

2011. febr. 10. 16:02
 16/38 anonim ***** válasza:
32%

TANÁROK, ismeretlen romák mellé, akkor 30-> férfiak, akiket nem ismerek(apámon és rokonokon kívül), öreg nénik...

Inkább egyedül ülnék, vagy haverokkal! :) 16/l

2011. febr. 10. 16:04
 17/38 anonim ***** válasza:
58%
Kisgyerek (kb. 10 év alatti) mellé sohasem. De még a közelükbe se. Ahogy én tapasztaltam állandóan jár a szájuk, és az még a jobbik eset amikor már rendesen tudnak beszélni, az a legrosszabb amikor kb. még nincs 3 éves se és összefüggéstelenül, nagyon hangosan beszél megállás nélkül az anyjának, de úgy hogy az egész busz ezt hallgatja. Arról meg már nem is beszélve, hogy múltkor mögöttem ült egy kb. 4 éves fiú, és folyamatosan a székemet rugdosta... Mellettem ült egy barátnőm, mondtam neki fennhangon hogy egyes szülők mennyire nem képesek megnevelni a gyereküket (hátha az anyjának leesik hogy mire gondolok és rá szól a gyerekére). Föl is tűnt neki, de még neki állt feljebb, hogy reméli nem a kisfiára gondoltam mert hogy az ő gyereke tökéletes (szó szerint ezt mondta.)
2011. febr. 10. 16:05
 18/38 A kérdező kommentje:

Hát, akkor szerintetek:

én 17 éves vagyok, lány, nem vagyok ápolatlan, se büdös mégis alig ülnek le mellém. Nem nézek ki pszichopatának, nem vagyok roma, nem nyávogok, egyszerűen nem értem. Persze szoktak leülni de olyan zavaró, hogy mindig inkább más mellé (pedig pl két ülésnyi távolságról nyilván nem érezné, ha büdös lennék se..) mintha én leprás lennék vagy ilyesmi. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de szerintem tök átlagos vagyok, szerintetek mitől lehet?:(

2011. febr. 10. 16:06
 19/38 anonim ***** válasza:
79%
én személy szerintem senki mellé nem ülök le szívesen tömegközlekedésen! Inkább állok ha már arra kényszerülök, hogy tömegközlekedési eszközzel utazzam...Ha annyira leakarok ülni akkor is inkább egyes székre vagy nem engedek magam mellé senkit, ha mégis leakarnak ülni akkor inkább felállok! Egyébként esetleg barátaimmal, rokonaimmal megosztanám a helyet de vadidegennel nem! Fújj én nagyon undorodom az ilyenektől! Meg amúgy is utálom a tömegközlekedési eszközöket, nincs levegő, össze vissza köhögnek az emberek, ásítanak némelyikük annyira primitív, hogy még a kezét sem teszi a szája elé, szakadt koszos ruhákban járnak! Szóval én rühellem!
2011. febr. 10. 16:09
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

bodzaszedők közelébe se! nem hogy még melléjük. fujj.

undorító büdös csöves közelébe sem.

a mammerek általában mindig bámulnak, de megpróbálom kizárni a látókörömből.

ha látszik rajta, hogy nem 100as, vagy kevésbé bizalomgerjesztő, netán valami primkó munkás, aki bámul (csak nem tudom, hogy mit, mer nem vagyok egy nagy eresztés..)

a tinik idióta locsogása ellen a zene kitűnő.

egyébként ugyanígy idegesít a bármilyen okból magát menőnek érző bármiről pofázó utastárs.

egyáltalán nem vagyok kíváncsi senkinek a diskurzusaira...

2011. febr. 10. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!