Milyen emberek mellé nem ültök le szívesen tömegközlekedési eszközön?
Én igazából senki mellé nem ülök le szívesen. Bár általában csak buszozni szoktam. Akkor egyes ülésbe ülök.
Gyűlölöm, ha bárki hozzámér. Legyen az barát, vagy ismerős, vagy idegen.
Egyedül családtagoktól és persze barátomtól nem zavar.
Cigány mellé nem, büdös, ápolatlan mellé sem (főleg ha cigány is, büdös is... messze elkerülöm).
Ha látom, hogy valaki abszolút el van szállja és öl a tekintetével, akkor sem ülök le szívesen.
Romák mellé... Nincs velük bajom, de mindég zavart, ha a közelembe voltak... Ha ismerem az illetőt (roma), akkor nincs probléma, de emígy kissé zavar...
Öreg nénikék mellé....
45-> férfiak mellé xD (kivéve apám, meg rokonok)
TANÁROK mellé xD...
Inkább egyedül ülök, vagy haverokkal. :)) 16/L
TANÁROK, ismeretlen romák mellé, akkor 30-> férfiak, akiket nem ismerek(apámon és rokonokon kívül), öreg nénik...
Inkább egyedül ülnék, vagy haverokkal! :) 16/l
Hát, akkor szerintetek:
én 17 éves vagyok, lány, nem vagyok ápolatlan, se büdös mégis alig ülnek le mellém. Nem nézek ki pszichopatának, nem vagyok roma, nem nyávogok, egyszerűen nem értem. Persze szoktak leülni de olyan zavaró, hogy mindig inkább más mellé (pedig pl két ülésnyi távolságról nyilván nem érezné, ha büdös lennék se..) mintha én leprás lennék vagy ilyesmi. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de szerintem tök átlagos vagyok, szerintetek mitől lehet?:(
bodzaszedők közelébe se! nem hogy még melléjük. fujj.
undorító büdös csöves közelébe sem.
a mammerek általában mindig bámulnak, de megpróbálom kizárni a látókörömből.
ha látszik rajta, hogy nem 100as, vagy kevésbé bizalomgerjesztő, netán valami primkó munkás, aki bámul (csak nem tudom, hogy mit, mer nem vagyok egy nagy eresztés..)
a tinik idióta locsogása ellen a zene kitűnő.
egyébként ugyanígy idegesít a bármilyen okból magát menőnek érző bármiről pofázó utastárs.
egyáltalán nem vagyok kíváncsi senkinek a diskurzusaira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!