Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek mindent hátrahagyva...

Elmennétek mindent hátrahagyva családot barátokat egy jobb élet reményében?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
El.
2011. febr. 10. 15:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Én huszonvalahány évesen 1 pici gyerekkel felkerekedtem, és mindent magam mögött hagyva elköltöztem Pécsre. Csak azt bánom, hogy Pécs helyett nem Bécsben álltam meg.
2011. febr. 10. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Hétfőn indulok Ausztriába, imádom Magyarországot de itt nincs lehetőség, ezt csak az nem veszi észre aki nem akarja... Jöhet itt akármilyen kormány a helyzet ennél már csak rosszabb lesz. 10 év és hasonló állapotok lesznek itt is mint Ukrajnában, az ország keleti része már most is olyan! De ne nekem legyen igazam!!!
2011. febr. 10. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Mint a huzat!

Aki a külföldi mosogatással példálózott: ha tanultál, jó szakember vagy, akkor nem kell mosogatásból élj. Persze ehhez nyelvismeret és szakmai felkészültség szükséges.

Mosogatni én sem mennék ki, már csak azért sem, mert számomra a jobb élet nem sok pénzt jelent, hanem hogy azzal foglalkozom, amit szeretek, ami érdekel.

Sógorommal pont tegnap merült fel a kérdés, hogy ha felajánlanának neki egy állást, ami tuti fix élete végéig, és napi 6 órában egyetlen gombot kéne csak nyomkodnia, és mindehhez mondjuk egy millát fizetnének, elvállalná-e.

Ő igen.

Én nem.

Pedig alapból is az ő szakmája fizet jobban :)

2011. febr. 10. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Ha lenne lehetőségem gyakran hazajönni, vagy ha utánam jöhetnének, akkor simán. Ha csak nagyon ritkán láthatnám őket, akkor nem. Nekem fontosabbak a szeretteim, minthogy jólétben éljek.
2011. febr. 10. 16:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem!Pedig mehettem volna ausztriába mosogatni havi 350 ezerért,kajámat és a szállást állták volna!Bár nekem mindenkim külföldön van,hugom svájcba,anyám ausztriában,a barátnőm van itt,de nekem nem volt szívem itt hagyni őt!Majd együtt talán,de egyedül nem mentem volna,nagyon sokat rágottam rajt,mert csak az elején mosogattam volna,csak a nyelv miatt,utánna a szakmámban meglett volna a helyem.Lehet rosszul döntöttem,de nem hiszem hogy jóléreztem volna magam a párom nélkül és féltem hogy elvesztek egy olyan embert aki fontos nekem és azt pénzel nem lehet pótolni!Vagyis lehet mint mindent,de én pénzért nem adom el az érzéseimet!
2011. febr. 10. 16:17
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
IGEN!
2011. febr. 10. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lesz, mert itt megörülök előbb vagy utóbb. Sajnos Magyarországnak "nincs jövője". Évről-évre rosszabb lesz... :(
2011. febr. 10. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nem köt ide semmi, amit nem sajnálsz, akkor el KELL menni.
2011. márc. 12. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
El azonnal,családom bármikor látogathatom Wizzair és kész pár ezer forint havi több százeres vagy millás fizumból kitelik.
2012. dec. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!