Hogy hívják, vagy hogy fogják hívni a (leendő) gyermeke (i) teket? Miért az a név tetszik?
Lány: Nikolett Adrienn
Fiúnév nincs, azt válasszon az apa. A Márk tetszett, de tesóm azt adta a fiának, szóval az kilőve.
Páromnak igen ritka vezetékneve van,így a lányom Réka lett és most útban van a kistesó bár a nemét nem tudjuk.Ha fiú lesz akkor apa akarata szerint az ő nevét kapja,ami Lajos.
Ha lány lesz,akkor a Nóra,Emese és Eszter közül fogunk választani.
Ha lány: Szonja, Johanna
Ha fiú: Zalán, Bende, Zsombor
Különösebb indok nincs miért ezek a nevek tetszenek, egyszerűen csak szépnek találom őket! :)
nekem ha lány akkor Zara :)
fiún még nem gondolkodtam
Lány: Izabella vagy Kamilla
Fiú: Iván
Én és párom imádjuk a különleges neveket,persze csak a jó ízlés hátárain belül... :D
Így ha lányunk lesz akkor Míra
Ha fiú akkor Zovát (ráadásul ez a név még ősi magyar is!nem rég hallottuk elösször,és azóta ez az örök kedvenc)
Ha fiú, akkor Ervin (Erwin)...
Lányon még nem gondolkoztam...
Hali!
még nincsen gyerekem, de ha lesz
a lányok:
Fruzsina Réka ill. Rebeka Anett. nincs konkrét ok, h miért ezek a nevek tetszenek, csak tetszenek:)
Fiú neveken nem nagyon gondolkoztam még. de egyszer párom poénból megjegyezte h ha fiú lesz akkor kapja az én apukám nevét és az ő nevét(mármint páromét) így ő Lajos József lesz. :)
üdv
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!