Hogy hívják, vagy hogy fogják hívni a (leendő) gyermeke (i) teket? Miért az a név tetszik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 07:07
1/19 anonim válasza:
Áron. Mert szép és jól megy a férjem nevéhez is. :-)
2/19 anonim válasza:
Lányom: Rebeka Antonia
A fiam :Anton Michael
3/19 anonim válasza:
A fiam: György Viktor, az ő fiai: György Farkas, és László István.
4/19 anonim válasza:
lányom Dorka Emese lesz ( 2 hét mulva születik )
fiún nem gondolkoztam még :)
5/19 anonim válasza:
Én még terhes sem vagyok, de ha lányom lesz Jázminnak szeretném elnevezni. Nagyon tetszik ez a név.
Ha fiú akkor vagy az apja neve, ha az nem tetszik akkor ami illik a vezetéknévhez.
6/19 anonim válasza:
OlIVÉR! ez a név "jött", amolyan sugallatként :)
7/19 anonim válasza:
Ha lány lesz, akkor Eleonóra vagy Izabella.
Ha fiú, akkor megkapja a párom nevét :)
8/19 anonim válasza:
Pici az Milánka.Tetszik a hanglejtése,jelentése KEDVES:)
Nagy Krisztián.Igazából nagyon nincs olyan fiú név ami igazán tetszene.Ez volt ami leginkább tetszett.Bár ritkán hivjuk igy,Manónak becézzük!:)(L)
Ha egyszer lesz lányunk akkor Mercédesz lesz Apuka kérésére!Nekem igazából nem tetszik,de már nem szokatlan számomra:)
10/19 anonim válasza:
Van egy fiam,Ő,Botond Zsolt, (apuka kérésére),ha születne egy lányom,Franka Léna lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!