Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha a...

Titeket nem zavar, ha a párotok ha a munkahelyén van, úgy beszél veletek a telefonban, mint valami hivatalos személlyel?

Figyelt kérdés
A munkatársai fiatalok, szinte haveri szinten vannak. Nem enyelgést szeretnék, csak valami középutat.
2011. febr. 9. 18:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszerűen elkerülöm az ilyen kínos szitukat.Nem zavarom munka közben és Én sem szeretem ha zavarnak munka közben.Csak ha nagyon fontos.A praktikus dolgokat otthon is meg lehet beszélni.
2011. febr. 9. 18:47
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely! A hely, ahová dolgozni járunk.

Itt azzal kell 100%-osan foglalkozni amit a munka megkíván.

Ha elvonja a figyelmet az, hogy másra kell koncentrálni, akkor már nem tud teljesen a feladatára figyelni és ebből akár komoly probléma is lehet (munkakörtől függően).

A magánbeszélgetéseket, otthon kell megoldani. A "praktikus dolgok" megbeszéléséhez pedig nem kell "kedveskedni", "hivatalos" hangon is lebonyolítható egy ilyen jellegű beszélgetés.

Az én párom pl. konkrétan "leráz" ha véletlenül dél körül hívom, mert olyankor több a munkájuk és nem tud beszélni.

Nincs ezzel semmi baj!

Mindenki másképpen viselkedik bizonyos szinten más-más környezetben.

2011. febr. 9. 18:49
 23/40 anonim ***** válasza:
előző vagyok 45/nő
2011. febr. 9. 18:50
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Még is mi olyan egetrengetően fontos dolgokat kell megbeszélned vele, amit egyedül nem tudsz eldönteni? Tök normálisan viselkedik, akkor lenne gáz, ha otthon is ilyen lenne. 20/L
2011. febr. 9. 18:50
 25/40 anonim ***** válasza:

18:44 voltam a nő. Milyen gyakran fordulhat ez elő? 2 hétben 3 perc? Szerintem ezzel ne foglalkozz! Lényeg, hogy a többi 14.160 percben, amit veled tölt, akkor veled foglalkozik.

3:14160-hoz elég jó arány.

És mi olyan fontos, hogy nem ér rá délutánig? én előre megbeszélem előző nap, vagy írok sms-t, hoyg mikor hívhatom, ha várhat az ügy 10 percet. És akkor visszahív, amikor alkalmas neki. Bár akkor is a lényegre szorítkozunk.

Szerelmem ő.

2011. febr. 9. 18:55
 26/40 A kérdező kommentje:
Vannak olyan dolgok, amik fontosak. NEm zavarom munka közben, mert általában ő hív vissza, amikor neki jó, ebéd közben, kv szünetben. Nem a tárgyalás közepén beszélünk.
2011. febr. 9. 18:55
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi a barátnőjével cseveg munka közben az rontja a tekintélyét, rosszabb munkaerőnek tarthatják( a férfiak)

A nőknél ez másképpen van. Szerintem hacsak lehet, ne zavard a munkahelyén! Ha muszáj, akkor kérj visszahívást!

2011. febr. 9. 18:57
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez legyen a legnagyobb bajod!

Vagy ha annyira zavar, akkor cseréld le őt valami nyálas selyemfiúra!

2011. febr. 9. 18:58
 29/40 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normálisan viselkedik. Inkább azon gondolkodnék, téged ebben mi zavar? Nem vagy esetleg féltékeny vmelyik kolléganőre? Vagy úgy érzed esetleg, hogy szégyell?

Hány éves házasság?

2011. febr. 9. 19:00
 30/40 A kérdező kommentje:

Féltékeny nem vagyok. Tudják a kollégák, h van felesége, ismernek is egy kicsit. Lassan 4 éves házasok vagyunk.

Igen, vissza szokott hívni, tudok várni.

2011. febr. 9. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!