Titeket nem zavar, ha a párotok ha a munkahelyén van, úgy beszél veletek a telefonban, mint valami hivatalos személlyel?
Munkahely! A hely, ahová dolgozni járunk.
Itt azzal kell 100%-osan foglalkozni amit a munka megkíván.
Ha elvonja a figyelmet az, hogy másra kell koncentrálni, akkor már nem tud teljesen a feladatára figyelni és ebből akár komoly probléma is lehet (munkakörtől függően).
A magánbeszélgetéseket, otthon kell megoldani. A "praktikus dolgok" megbeszéléséhez pedig nem kell "kedveskedni", "hivatalos" hangon is lebonyolítható egy ilyen jellegű beszélgetés.
Az én párom pl. konkrétan "leráz" ha véletlenül dél körül hívom, mert olyankor több a munkájuk és nem tud beszélni.
Nincs ezzel semmi baj!
Mindenki másképpen viselkedik bizonyos szinten más-más környezetben.
18:44 voltam a nő. Milyen gyakran fordulhat ez elő? 2 hétben 3 perc? Szerintem ezzel ne foglalkozz! Lényeg, hogy a többi 14.160 percben, amit veled tölt, akkor veled foglalkozik.
3:14160-hoz elég jó arány.
És mi olyan fontos, hogy nem ér rá délutánig? én előre megbeszélem előző nap, vagy írok sms-t, hoyg mikor hívhatom, ha várhat az ügy 10 percet. És akkor visszahív, amikor alkalmas neki. Bár akkor is a lényegre szorítkozunk.
Szerelmem ő.
Ha egy férfi a barátnőjével cseveg munka közben az rontja a tekintélyét, rosszabb munkaerőnek tarthatják( a férfiak)
A nőknél ez másképpen van. Szerintem hacsak lehet, ne zavard a munkahelyén! Ha muszáj, akkor kérj visszahívást!
Ez legyen a legnagyobb bajod!
Vagy ha annyira zavar, akkor cseréld le őt valami nyálas selyemfiúra!
Szerintem teljesen normálisan viselkedik. Inkább azon gondolkodnék, téged ebben mi zavar? Nem vagy esetleg féltékeny vmelyik kolléganőre? Vagy úgy érzed esetleg, hogy szégyell?
Hány éves házasság?
Féltékeny nem vagyok. Tudják a kollégák, h van felesége, ismernek is egy kicsit. Lassan 4 éves házasok vagyunk.
Igen, vissza szokott hívni, tudok várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!