Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha a...

Titeket nem zavar, ha a párotok ha a munkahelyén van, úgy beszél veletek a telefonban, mint valami hivatalos személlyel?

Figyelt kérdés
A munkatársai fiatalok, szinte haveri szinten vannak. Nem enyelgést szeretnék, csak valami középutat.
2011. febr. 9. 18:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd fel!
2011. febr. 9. 18:17
 12/40 A kérdező kommentje:

Fel kell hívnom, nem csebegni szoktunk, vagy a Barátok köztet megtárgyalni, hanem praktikus dolgokat beszélünk meg. Férfiak is válaszolhatnak NORMÁLISAN.

Köszi!!

2011. febr. 9. 18:20
 13/40 anonim ***** válasza:
10%
én meg kinyomnám ha hívna!nem tudja vagy nem meri felvállalni egy adott helyzetben ha beszéltek hogy a kedvese vagy?? ez milyen dolog már??akkor ne is hívjon fel téged!vagy ha te hívod és nem tud normálisabban beszélni veled akkor nehogy felhívd.. soha ne hívd fel és ha szóvá teszi akkor mond meg neki hogy miért csinálod ezt.
2011. febr. 9. 18:30
 14/40 anonim ***** válasza:
Kapcsolatunk elején majd megőrültem ettől... állandóan azt hittem, h valami baja van velem v a kapcsolattal, vagy bármivel. Azóta megszoktam (6,5 éve együtt, 3,5 éve házasként), néha megröhögtetem (már csak viccből :) ), de inkább rövidre fogom. Egyébként tök jó, mert ahogy beleszól, egyből tudom, h egyedül van-e az irodában vagy nem :) Hát ő már csak ilyen... így imádom :)
2011. febr. 9. 18:34
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyén van ahol dolgozik ha meg levonnák a fizetéséből a telefonszámlát meg az időt amit veled beszélve tölt akkoris felháborodnál...
2011. febr. 9. 18:37
 16/40 A kérdező kommentje:
Akkor tudod, miről van szó. Az én férjem miért nem tud leszokni róla?
2011. febr. 9. 18:38
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

hogy kerülsz a munkahelyére?

úgyis csak valami fontos dolog miatt zavarod munka közben, szerintem az a néhány mondat olyan mindegy, válaszol tényszerűen. Különben a férfiak a munkahelyüket szeretik munkára használni, a magánéletet kinn hagyni.A nők mások, még a kolléganőkkel is barátkoznak, kedveskednek. Ettől szeret, csak fíírfi.

2011. febr. 9. 18:42
 18/40 anonim ***** válasza:
56%

A hivatalos hangnem nem szokott zavarni, nem tudhatom milyen környezetben van épp, vagy ki hallja a beszélgetést. Attól viszont falra mászok, ha úgy veszi fel "mondjad gyorsan..."

Ilyenkor közlöm, hogy na csá és leteszem. :DDD

2011. febr. 9. 18:43
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a férfiaknál van egy olyan szemét szokás ( még ha barátok is),hogyha túl kedveskedő hangnemet üt meg a pasi a nőjével akkor a többiek gyengének és papucsnak fogják őt titulálni és évekig nem fogja lemosni magáról ezt a dolgot még akkor sem ha a pasi egyébként tényleg nem olyan. Amúgy meg nő létemre én sem szeretek a párommal beszélni a koléganőim előtt mert semmi kedvem hallgatni utána órákig a viháncolásaikat meg a normálatlan megjegyzéseiket. Ezért álltalában én is kimérten és szűkszavúan fogalmazok ha beszélünk, de attól még imádom és nagyon szeretem őt.
2011. febr. 9. 18:44
 20/40 A kérdező kommentje:
Telefonon kerülök oda.
2011. febr. 9. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!