Mit gondoltok egy olyan emberről aki azért karcolja szét a kezét körzővel csak hogy figyeljenek rá?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:51
11/22 anonim válasza:
Igen, de a feltűnési vágy gyakran valójában önértékelési probléma. Például ha a gyerek otthonról azt hozza magával, azt tapasztalja, hogy rá nem figyelnek oda kell mértékben. Ezt az "alapbeállítást" átviszi más közösségeire is, ahol próbál kompenzálni, ezért mindig csinál valamit, amivel magára vonja mások figyelmét.
12/22 anonim válasza:
Tök mindegy, ki mit "gondol".
Ez egy betegség, amit szakembernek (pszichológus, pszichiáter) kell kezelni.
13/22 anonim válasza:
Ja, és hol van ebben az önértékelés? Ott, hogy nem érzi magát elég értékesnek a szülei szemében, ezt kell kompenzálnia. Egyedül ez ellen nem tud tenni semmit, csak ha felnő. A szülei tudnak, a társai inkább csak tünetileg kezelhetik.
14/22 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy nem normális!
15/22 A kérdező kommentje:
De én is azt gondolom hogy nem normális...Mindenkinek ott mutogatja.Ilyet szól: Nézd milyen cuki! Mondom nagyon cuki -.- te hülye vagy...Csak azért csinálja mert nem mindenki rá figyel a nap 24 órájában.Szánalmas...És nem azért mondom(írom) mert ilyen gonosz vagyk :) Hanem mert teljesen tudatosan csinálja nem "beteg" hanem csak direkt hülyének akarja beállítani magát hogy figyeljenek rá
2011. febr. 9. 16:17
16/22 anonim válasza:
Sajnálnám. Biztosan senki sem törődik vele. Nem halnál bele, ha egy kicsit beszélgetnél vele.
17/22 anonim válasza:
Ha szánalmasnak tartod, akkor szánd, és ne lenézd, ugyanis nem tudhatod, milyen családi háttér várja otthon (ez független az anyagi helyzettől), és azt sem tudhatod, te milyen vagy más szemében.
18/22 tetris válasza:
A szülei mit szólnak az önsebzéshez? Vagy észre sem veszik?
Mert ha így van, akkor ez lehet a bajok forrása.
19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt így nehéz leírni...Nem egy kedves kislánykáról van szó.Mindenki törödik vele már kinek ez mit jelent.De ő egy kétszínű dög amúgy aki mindenkit utál és kibeszél csak ő a jó...Mivel most nem nagyon figyelnek rá ezt találta ki...Ezért találom szánalmasnak mert teljesen tudom hogy milyen ő.Ha más csinálná megérteném de őt tudom milyen és mit miért tesz.Csak kiváncsi voltam másnak mi a véleménye.
2011. febr. 9. 16:58
20/22 anonim válasza:
A kétszínű dögségnek is lehet olyasmi oka, mint annak ha valaki vagdossa, vagy megsebzi magát.
"tudom milyen és mit miért tesz"
Ezt azért erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!