Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kínos helyzet! Hogy lehet...

Kínos helyzet! Hogy lehet leállítani egy 19 éves lányt, mert én az anyjának udvarlok?

Figyelt kérdés
Kezdetben semmi baj nem volt, de januárban elmentünk hármasban síelni, azóta nem száll le rólam.
2011. febr. 8. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem meg jól kiegészítitek egymást...

Neked "anya-komplexusod" van,

a lánynak meg "apa-komplexusa" van....

A kedves mama, meg csak nézi, hogy hová is került...

2011. febr. 9. 00:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki olyan épelméjű, hogy beleköt egy 36 éves férfiba, amiért 4 évvel idősebb nővel jár! Hát ez szerintem nem korkülönbség.. Vagy egyszerűbb benyögni a jó poénokat, mint végigolvasni a kommenteket?

Szerintem is add tudtára a lánynak, hogy te nem az a típus vagy, akinél bejönne az ilyesmi.. Ha már minden szóba jöhető módon jelezted számára, mi a helyzet, akkor csak a világos beszéd marad. Kérd, hogy tartsa tiszteletben az alakuló kapcsolatotokat.. Mellesleg én egy sima románcba sem lennék képes belepofátlankodni, nem hogy egy rokonoméba..:(

2011. febr. 9. 03:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez elég nehéz és kényes téma! Nem elég csak a leányzóval beszélni, mert bosszúból bármivel megrágalmazhat és az édesanya nem feltétlenül neked fog hinni. Előtte mindenképpen az édesanyával próbálnám megbeszélni a dolgot, ha ő is melléd áll, együtt képesek lesztek ezt a helyzetet kezelni.Természetesen nem letámadni kell a leányzót, meg féltékenységi jelenetet rendezni, az sokkal rosszabb lenne. Neked pedig mindenféleképpen (beszéd, testbeszéd) azt kell sugároznod, hogy ő számodra is "kislány" hisz ha elég korán kezdted volna, akár a te lányod is lehetne! De ezt szerintem az anyukával kell előbb tisztázni. Az sem mindegy, hogy mióta vagytok együtt anyukával, milyen mély kapcsolat van köztetek, bizalom, őszinteség stb, lehet hogy ezt nem fogja átvészelni a kapcsolat! :(

Sok sikert kívánok!

2011. febr. 9. 07:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az anyjának szólhatnál, hogy állítsa le...
2011. febr. 9. 15:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egyértelműen add a tudtára,hogy téged az anyukája érdekel és korban ő illik hozzád,nem pedig egy ilyen fiatal lány. Inkább a saját korosztályában keressen valakit magának.

Persze valahogy finoman közöld vele..:S Elég durva nekem se jutna eszembe egy nálam 15 évvel idősebbel kikezdeni,főleg ha nem az anyukám pasijával...

2011. febr. 9. 15:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem egy 25 éves is idős volt az ő korában.
2011. febr. 9. 16:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki a kérdést, mert sajnos még aktuális.
2011. márc. 10. 15:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Üljetek le hármasban, vagy akár kettesben a leánnyal, és határozottan, kedvesen mondd meg neki, hogy ezt hagyja abba. Neked ő nőként nem jön be, te az édesanyját szereted, és amit csinál, ízléstelen, otromba dolog. Ne vonulj félre tőle, szembesítsd, és ne viccesen, hanem komolyan, határozottan, add a tudtára, hogy ő neked nem jöhet szóba, bírjon a hormonjaival.
2011. márc. 11. 21:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne már anyakomplexusa a kérdezőnek, aki 4 azaz NÉGY évvel fiatalabb a párjánál???? Miért ne járhatna egy 36 éves férfi és egy 40 éves nő, ez teljesen rendben van, egyértelműen ők az egy korosztály, nem a 19 éves lány + 36 éves pasi.

Nehezíti mondjuk a helyzetet, hogy anya + lánya közt kicsi a korkülönbség. Szerintem önbizalom gondjai (is) lehetnek a lánynak. Arra tippelek, hogy az anyukája jól néz ki, csinos, ezért féltékeny is lehet rá, és bánja, hogy nem "lerobbant" anyukája van, mint esetleg kortársainak.

Ha rossz a kapcsolatuk, még szerencsétlenebb a helyzet, talán akkor még ki is akar szúrni az édesanyjával, és úgy látja, hogy erre Te jó eszköz lennél.

Én a helyedben a hármas programokat feltétlenül kerülném. De még ha kínos is, talán az anyukának kellene finoman megbeszélnie a dolgot.

2011. márc. 11. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
megkérdezném az anyját, h neki is feltűnt-e. mit jelent az h nyomul rád?
2011. márc. 11. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!