Nem megy, félek hogy idegroncs leszek? (! )
Szóval 15 éves lány vagyok.
Mostanában minden összejött és nem sikerül átvészelnem :(
Suliban romlanak a jegyeim, egyszerűen nem megy a tanulás..
(eddig mindig jeles és kitűnő voltam..)
A barátommal megromlott a kapcsolatom fél év után :(
A legjobb barátnőm átvert nem egyszer, és állandóan húzza az agyam, meg hogy még egy esélyt kér és a végén mindig ugyanott kötünk ki..
Ráadásul itthon is rosszul érzem magam, anyum is mindig ideges, apum meg csak fekszik és szotyizik a tv előtt ha itthon van.
Mit tegyek? Tudom apróságok, de egyszerűen úgy érzem hogy nem bírom lelkileg ezt.. minden nap sírok, van hogy suliban óra közepén rám jön :( Mit tudok tenni?
15/L
egy 15 éves iskolás lány nehezen talál kapaszkodót abban, ha az iskola iránti érdeklődését próbáljuk felkelteni. Mellette, a "magán"életében kell olyan dolgot találnia, ami kizökkenti a hétköznapi keserűségéből. Ha van, ahol le tudja vezetni a feszültségét, örömet talál, barátokat, sikereket ér el, akkor még jobban motiválja, jobbak lesznek az iskolai eredményei, és az emberi kapcsolatai is mélyebbek lesznek. Ráadásul kevéssé fogja bosszantani a környezete. :)
Ez Neked szól, kedves kérdező
tegnapi 16:11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!