Normális öcsém van? Veletek csináltak a tesóitok ilyet?
Az öcsém(11) hétvégén, amikor budapesten voltam fellépni feltúrta az egész szobám, az összes cuccom szétdoválva találtam, a gépem bekapcsolva vol. Nagyon nag kiupit csinált. Én meg anyáék előtt elejtettem egy megjegyzést h ha legközelebb bekapcsolja a gépem akkor kapcsolja is ki mert lemerül az aksi.. apa ezt hallotta és még le is ordított h ne szemtelenkedje a kisebbel...utána tegnap este kerem a naplóm h írkjak bele, de érdekes nem találtam meg sehol. Odamegyek a tesómhoz h mégis mit képzel, hogy elviszi meg amit egyáltalán csinált, ő 10 perc alatt előásta a naplóm és visszaadta, utána egész este piszlált, én meg otthagytam.másnap a suliba arra lettem figyelmes h mindenki levegőnek néz, mindenki utáll, a tesóm barátai ordibálják a titkaim, jól összerúgdosnak,kiközösít mindenki, pedig a naplómban egy szó nem volkt róluk csak arról a 2 emberről aki tetszett nekem, de őket nem érdekelte az öcsém hülyesége...
de most komolyan, ennyire rossz nem lehet, én mindig segítek neki, békénhagyom, nemhogy feltúrom a szobáját és a naplójáról készült képeket mutogatom a suliba...
csináltak valakivel ilyet valaha is?
l/13
nekem egy szinttel ligh-tosabb a szitu xd
am milyen fellépésen voltál??:D bocsi h így megkérdem de ez ragadta meg a figyelmem:D
Valami olyan hely kellene, amiről nem is gondolná, hogy lehet ott bármi is... Mondjuk általában én is a ruháim közé szoktam rejteni a dolgaimat.
Ágyneműtartó? Szekrény teteje, amit nem ér el? Más ötletem most hirtelen nincs. Egy olyat megpróbálnék a helyedben, hogy egy "álnaplót" teleírnék mindenféle gúnyos kedvességgel az öcsédnek, mint olvasónak címezve, aztán szakadjon meg, had olvassa, ha megtalálja. :D
De csak meg kellene ezt oldani, egy 13 éves lánynak szüksége van egy nyugodt élettérre, ahol nem kell attól tartania, hogy átkutatják a dolgait. Én is csak a szüleidet tudom javasolni. Szép nyugodtan, nem dühösen és felháborodva megkérni őket, hogy tegyenek valamit, mivel neked nem hagyják, hogy megfegyelmezd az öcsédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!