Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális öcsém van? Veletek...

Normális öcsém van? Veletek csináltak a tesóitok ilyet?

Figyelt kérdés

Az öcsém(11) hétvégén, amikor budapesten voltam fellépni feltúrta az egész szobám, az összes cuccom szétdoválva találtam, a gépem bekapcsolva vol. Nagyon nag kiupit csinált. Én meg anyáék előtt elejtettem egy megjegyzést h ha legközelebb bekapcsolja a gépem akkor kapcsolja is ki mert lemerül az aksi.. apa ezt hallotta és még le is ordított h ne szemtelenkedje a kisebbel...utána tegnap este kerem a naplóm h írkjak bele, de érdekes nem találtam meg sehol. Odamegyek a tesómhoz h mégis mit képzel, hogy elviszi meg amit egyáltalán csinált, ő 10 perc alatt előásta a naplóm és visszaadta, utána egész este piszlált, én meg otthagytam.másnap a suliba arra lettem figyelmes h mindenki levegőnek néz, mindenki utáll, a tesóm barátai ordibálják a titkaim, jól összerúgdosnak,kiközösít mindenki, pedig a naplómban egy szó nem volkt róluk csak arról a 2 emberről aki tetszett nekem, de őket nem érdekelte az öcsém hülyesége...

de most komolyan, ennyire rossz nem lehet, én mindig segítek neki, békénhagyom, nemhogy feltúrom a szobáját és a naplójáról készült képeket mutogatom a suliba...

csináltak valakivel ilyet valaha is?

l/13

2011. febr. 8. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szemét kis köcsög. Nem tudom mit kellene vele csinalni, mi az ami használna, hogy az eszéhez kapjon! Kellemetlen, hogy a szuleid is öt védik... de szerintem mégiscsak a szuleidnek kellene elmondanod mindent...
2011. febr. 8. 15:25
 12/23 A kérdező kommentje:

hát talán megpróbálom...

de mi az égtől utállhat ennyire:(

2011. febr. 8. 15:25
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Hogy lehet leköcsögözni egy 11 éves kisfiút te aberrált idióta? Ő csak úgy viselkedik, ahogy a szülei nevelték vagy éppen nem nevelték. Ha a szülők mindent ráhagynak a gyerekre, ez lesz a vége, ez ellen a kérdező semmit sem tehet. Csak a szülők.
2011. febr. 8. 15:32
 14/23 Xaba89 válasza:
76%
Hat az biztos ,hogy kocsog egy tesod van... De tod a mondast fogat fogert.Szoval a megoldas szerintem ,hogy megszivatod vagy megalazod a haverjai elott es igy ki lesz egyenlitve a szamla.
2011. febr. 8. 15:35
 15/23 A kérdező kommentje:
pont az h nem erre neveltek minket:(
2011. febr. 8. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó, köcsög vagy nem köcsög, akkor is szemétség volt az öccsétől! Kérdező, zárd kulcsra a szobád, vagy csináltass kulcsot, de ne engedd be azt a gyereket! A szüleid meg gyerekesek, te rászólhatsz nyugodtan, hisz a te dolgaidat teszi tönkre.
2011. febr. 8. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, be tudod zárni a szobád? Ha be, azonnal zárd be, és NE kérd ki a szüleid véleményét! Ezek nevelni csak annyit tudnak, hogy jól leugassanak az öcséd marhaságaiért!
2011. febr. 8. 15:40
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
Egy 11 éves már nem annyira kisfiú,hogy ne értse meg a dolgokat.
2011. febr. 8. 15:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehetne még idősebb, de akkor se tudná mi a határ a szülők miatt. Ha azt a gyereket nem nevelik, a kérdezőt se ordítsák le!
2011. febr. 8. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nehéz helyzet. A ti korotokban mi is mindig szivattuk egymást az öcsémmel (csak köztünk 4 év van). Ő még kicsi volt, mindig utánam jött, rajtam lógott, engem csesztetett. Mondjuk nálunk valamennyire hagyták a szüleink, hogy lerendezzük egymás közt a dolgainkat, csak ha már nagyon üvöltöztünk, akkor állítottak le.

Le kellene foglalni őt valahogy. Nincsenek haverjai, akikkel el van? Vagy sportolni nem jár, ilyesmi. A naplós dolgot (számomra ez lenne a legégetőbb) szerintem csak úgy tudnád meg oldani, ha valami nagyon agyafúrt helyre rejtenéd el, és még véletlenül se láthassa meg, hogy mikor/honnan veszed elő. Esetleg hitesd el vele, hogy kidobtad, elégetted stb.

Vigasztalásul: mire az öcsém középsuliba került, valahogy megszűnt köztünk ez az ellentét, és azóta nagyon jó barátok vagyunk. Idővel ti is rendben lesztek, addig meg próbálj túljárni az eszén.

2011. febr. 8. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!