Anyámék élvezik, hogy ezt csinálták? Rosszul vagyok ilyenkor tőlük!
Arról lenne szó, hogy írtok témazárót hétfőn, és pénteken anyám mondta, hogy mondjam fel. Nem tudtam 100%-osan, mert úgy gondoltam, hogy majd szombaton vagy vasárnap mondom fel, ezért anyám lehordott a sárga földig, mert szerinte csak elb@szom az időmet, meg nem lesz belőlem semmi.
Apámmal az élen, aki csak itthon van, és elcseszte az életünket (anyám is ezt mondta) a hiteleivel, és hasonlók.
Minden ilyen veszekedésnél egyre jobban azt érzem, hogy felesleges vagyok nekik. Tudom, a jövőm miatt mondják, de igazán hagyhatnának...
Mondd h magadnak tanulsz nem nekik.
Azt levan rendezve.
18/F
Hát nem tudom, ha hétfőn írtok téma zárt, és pénteken még hozzá se tudsz szólni, azt már megette a fene. Anyudék pontosan az otthoni helyzet miatt szeretnék, ha te más lennél. Nem élvezik, biztos van bennük egy j adag feszültség, amit ha te okot adsz rá, akkor rajtad vezetnek le. És akkor már meg is van a megoldás, ne adj okot.
Sok sikert azért holnapra!
Sajnos anyukád Rajtad tölti ki a más okok miatt felgyülemlett haragját.
Szerintem sem olyan nagy bűn, hogy pénteken nem tudod felmondani, ami hétfőre kell, hiszen ott a hétvége. Tanuld meg, és menj oda hozzá, hogy most már tudod. Azt nem tartom rossznak egyébként, hogy felmondatják Veled a leckét.
Tudod, legalább foglalkoznak Veled. Sok gyerek szülei nem foglalkoznak azzal, hogy a gyerek tanul -e vagy sem, meg sem próbálják őket rászorítani. Pedig sok esetben az kell. Nekem is az kellett, már így 22 évesen látom.
Ha nem papolnak mindig és nem próbálnak rászorítani a tanulásra, most valószínűleg nem lennék az egyetemen.
há de basszus pénteken délután pihenni kell....hétvégén tudsz eleget tanulni, vagy olyan sok az anyag???
különben is magadnak tanulsz, ha elrontod a tz-t akkor neked lesz rossz, de ha szépen megtanulod neked lesz jó...
Nehéz az életük, nem akarják, hogy az ő sorsukra juss.
Csak az keveredik ki, aki rettentően sokat tanul, vagy jól megy férjhez.
Hallgass rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!