Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy Xbox 360-t. Elvitte...

Vettem egy Xbox 360-t. Elvittem flasheltetni, megis csinálták csak nem nagyon tudom hogy indítsam el a wave 4-es játékokat. Ilyenkor mi a tehendő?

Figyelt kérdés
Kiírom,érzékeli is a gép,behozza a logót meg minden csak valami update-t ír ki.
2010. jan. 7. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy milyen flash-t tettek rá ha a legújabb 1.61-es firmware van rajta akkor az a játék ami ki lett írva(wawe 4) simán kell hogy fusson ,de ha csak 1.60-as firmware van rajta akkor meg Activate ISO-val kell elindítani de ha nem ez a baj akkor lehet hogy a játék lett rosszul kiírva ,csak simán ki kell írni az ISO fájlt és megy(haver ezt mondta(ssj2baki))vagy még azt is kell nézni hogy a játék PAL régiójú legyen mert ha a flash PAL és te beleteszel egy NTSC régiójú lemezt akkor az nem fog menni ,szal ha nem érted ezeket akkor küldj privátüzit és akkor elmondok mindent amit én tudok
2010. jan. 7. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem, hogy menniyért flashelték neked?

Mert én is szeretném az enyémet lassan.

Üdv

2010. jan. 7. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget,így már megy.Active ISO kellett hozzá.

Amúgy egy tízesért flashelték, de ez mindenhol változó.

2010. jan. 11. 20:48
 4/4 anonim válasza:
6 ezerért is megcsinálják
2010. aug. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!