Vettem egy Xbox 360-t. Elvittem flasheltetni, megis csinálták csak nem nagyon tudom hogy indítsam el a wave 4-es játékokat. Ilyenkor mi a tehendő?
Figyelt kérdés
Kiírom,érzékeli is a gép,behozza a logót meg minden csak valami update-t ír ki.2010. jan. 7. 13:48
1/4 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen flash-t tettek rá ha a legújabb 1.61-es firmware van rajta akkor az a játék ami ki lett írva(wawe 4) simán kell hogy fusson ,de ha csak 1.60-as firmware van rajta akkor meg Activate ISO-val kell elindítani de ha nem ez a baj akkor lehet hogy a játék lett rosszul kiírva ,csak simán ki kell írni az ISO fájlt és megy(haver ezt mondta(ssj2baki))vagy még azt is kell nézni hogy a játék PAL régiójú legyen mert ha a flash PAL és te beleteszel egy NTSC régiójú lemezt akkor az nem fog menni ,szal ha nem érted ezeket akkor küldj privátüzit és akkor elmondok mindent amit én tudok
2/4 anonim válasza:
Szia!
Megkérdezhetem, hogy menniyért flashelték neked?
Mert én is szeretném az enyémet lassan.
Üdv
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,így már megy.Active ISO kellett hozzá.
Amúgy egy tízesért flashelték, de ez mindenhol változó.
2010. jan. 11. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!