Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok, ha...

Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Avagy, elmondjam anyukámnak vagy ne.
2011. febr. 8. 10:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, a szoláriummal nagyon vigyázni kell! Az ember könnyen bemelegszik! xDD
2011. febr. 11. 12:42
 52/62 anonim ***** válasza:
33%
12:28-as! Cáfold meg, hogy a lázcsillapítás különböző formái nem hatékonyak, ha az ember meleg. :-)
2011. febr. 11. 12:44
 53/62 anonim válasza:
50%

De viccesek a válaszolók... :(

Szóval az én kisfiam még csak 2,5 éves, de nekem semmi bajom a melegekkel... és nem bánnám, ha az lenne.

Az unoka dolgot én is sajnálnám kicsit modjuk, de ha a fiam boldog, akkor én is az leszek! :)

2011. febr. 11. 13:02
 54/62 anonim ***** válasza:
Nekem autista a fiam, ami azért nagyságrenddel rosszabb. + évbe telt, míg elfogadtam, addig nem is volt zavarmentes a kapcsolatom vele. Ezzel azt akarom mondani, hogy eleinte, míg nem sikerül elfogadnia, lehetnek nálatok is gondok, kiborulás,de tudd, csak idő kérdése, és minden a régi lesz. Ezt túl kell élni, és ez sokkal kisebb gond, hamar megemészti, muszáj. Egyszer el kell mondani.
2011. febr. 11. 13:02
 55/62 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem várj még ezzel. Sajnos nem sok szülő liberális Magyarországon. Még ha nagyon szeret is, és te vagy a mindene, akkor is vigyázni kell ezzel. Én biszex lány vagyok, anyukámnak nem mondtam még el, pedig volt nőkkel kapcsolatom. Abban a hitben él, hogy csak a fiúkat szeretem. Én majd akkor fogom csak elmondani, hogy ha lesz konkrétan egy lány, akivel huzamosabb ideig együtt leszek, addig felesleges kirobbantanom a vitát otthon. Én tudom, hogy hogy reagálna anyukám, ezért félek annyira.

21/L

2011. febr. 11. 13:20
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnám és úgy is szeretném. Nem azért szülök gyereket, hogy az a társadalom által megálmodott életformát élje. (minthogy írták: nem lesz unoka. Ha nem, hát nem. Ha meddőnek születik a gyerekem, akkor sem lesz unoka, akkor kevésbé szeretem?) Boldog legyen, és hogy legyen az, ha a legfontosabb emberek nem fogadják el olyannak, amilyen.

Kérdező, talán kicsit várj vele, ha úgy érzed, képes lenne kitagadni az édesanyád. Te ismered. Talán valóban várd meg, míg anyagilag független leszel, mikor nagyon nem veszthetsz, ha esetleg keresztbe akarna neked tenni.

2011. febr. 11. 13:28
 57/62 anonim ***** válasza:
En egy olyan anya vagyok akinek elmondta a fia,eloszor belebetegedtem,nem igazan tudtam elfogadni,de inkabb azert mert feltettem az emberektol mert ugye milyen a legtobb ember ha megtudja,hogy valaki''mas''.Ez ket eve tortent azota elkoltozott es talalt maganak egy normals tarsat akit en is elfogadok.Roviden ennyi,de a kerdesedre valaszolva ebbe nem lehet okos tanacsot adni.Ez anyukadtol fugg.Nem lesz konnyu egyikotoknek sem.
2011. febr. 11. 13:52
 58/62 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. Eloszor finoman erdeklodj tole,hogy mi a velemenye errol a temarol.
2011. febr. 11. 13:57
 59/62 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy szeretném hiszen az én gyermekem. És ezt semmi nem változtatná meg.
2011. febr. 11. 15:15
 60/62 anonim ***** válasza:
egyre több szertelen ember van ebben a vilagban
2011. febr. 11. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!