Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?
Nem olvastam el a többi választ, hiszen a kérdésedre egyből azt tudom válaszolni hogy ha az én kisfiam (aki most még kisbaba :)) egyszer ezzel állna elém, az égvilágon SEMMI nem változna! Ugyanúgy imádnám, sőt, azzal hogy megtisztelt a bizalmával még nőne is a szememben.
Természetesen lenne bennem sajnálat, méghozzá iránta mert tudom hogy nem lesz könnyű neki, de soha nem mutatnám ezt felé hiszen egy anya dolga hogy minden esetben kiálljon a gyermeke mellett és csakis poiztív dolgokat, emergiát mutasson felé, hogy fel tudja tölteni a gyermekét akkor is ha a gyermek életében nehezebb szakasz jött el.
Tisztelném amiért elmondta nekem, és ki is mutatnám neki ezt azzal, hogy mellette lennék mindenben. Ha egyszer haza akarná hozni a barátját mondjuk vacsorára, olyan finom kaját rityentenék hogy csak na :) Na jó, komolyra fordítva a szót: egyetlen másodpercig sem jutna eszembe negatívan hozzáállni, hiszen a gyermekem!
Engem nem zavarna, ha meleg lenne a fiam, feltéve ha nem váltogatja hetente a pasijait. De ha a lányokat váltogatná hetente, az ugyanúgy zavarna. Szóval mindegy, hogy fiú vagy lány a párja, csak vegye komolyan.
Ismerőseim között vannak olyan szülők, akik tök normálisan vették, elfogadták és így is büszkék a fiukra, és van olyan is aki nem hajlandó tudomásul venni, és még mindig azt várja, hogy egy "rendes lánnyal" állítson haza a fia.
A fiam akkor is a fiam marad ha férfiakkal bújik ágyba.
Lehet válogathatsz majd az agyonverés, kitagadás és hasonlók közül. :D
Nem vicc, vigyázz fiam. :D
Hát én sajnálok mindenkiben felmerül, hogy a szülei ezért kitagadnák vagy hasonlók. Normális szülőkben az ilyen fel sem merül. Ha nekem lenne gyerekem, biztosan mellett állnék ha ilyen dologról lenne szó. És biztos vagyok benne, hogy az én szüleim is mellém állnának HA meleg lennék, bízom bennük annyira, ismerem őket..
Kérdező nem olvastam végig az összes választ de szerintem ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, nyugodtan mondd el neki. Biztos nehéz lesz neki és neked is, de tudod előbb-utóbb tényleg kiderül.. szóval te választod meg hogy te mondod el neki minél előbb vagy majd később kiderül valamilyen egyéb módon (ami lehet, hogy rosszabb lenne)..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!