Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?
Annak idején a bátyám nekem mondta el először, hogy meleg. Aztán én meg finoman közöltem a szüleinkkel (vagyis előkészítettem neki a talajt). Lett nagy kiakadás, főleg anyu részéről, apu könnyebben viselte. Azóta kész szakértő lettem "ezügyben", bátyámmal sokat beszélgetünk a másságáról. Ma már az egész családnak természetes. Már amennyire ez természetes tud lenni, de mindenki elfogadta és eszünkben sincs olyan hülyeségeket mondani neki, hogy próbálkozz a lányokkal. Ez nem nyavalya, ahogy fentebb lévő okoska írta, a nemi hovatartozását senki nem tudja befolyásolni, a homoszexualitás (ha nem divatból csinálod) nem választás kérdése. (Én nő vagyok és hetero, el nem tudnám képzelni, hogy leszbikus legyek akármennyire is kényszerítenének.)
A helyedben biztosan várnék amíg független leszek, mert soha nem tudni hogyan reagálnak a közlésedre a szüleid. De ha értelmes, intelligens emberek (miért ne lennének azok?) idővel majd elfogadják és nem nehezítik meg az amúgy sem könnyű helyzetedet. Én kívánom, hogy így legyen!
Ne haragudjatok, de ha egy Anya csak azért "kidobja" a gyerekét, mert nem hetero akkor... no comment...
Én sem mertem volna elmondani, ha így lenne, míg nem leszek független. Utána ha dolgozom legfeljebb visszafizetem neki a sulit, mégsem vágom el magam előt az utat.
Már hogy fizetnéd neki vissza a sulit? Ez elég hülye dolog lenne. Amit ő szeretetből tesz ad, azt nem lehet visszafizetni csakúgy.
Az okoska szerintem nem írta, hogy nyavalya, csak kérdezte, hogy ez már biztos-e. Nekem voltak az egyetemen 'divatból meleg' csoporttársaim.
Én anyuka vagyok bár még csak 10 hónapos a kisfiam,de semmi bajom nem lenne azzal ha meleg lenne(bár unokát szeretnék majd:-))
Én semmi mást nem kívánok a kisfiamnak csak legyen boldog és egészséges!Az hogy nővel férfival az már mindegy!!
A legjobb barátom meleg és lehet hogy emiatt is de semmi bajom ezzel a dologgal bár eleve is nagyon toleráns ember vagyok.
ha anyukád korábban is zsebpénzmegvonással büntetett, ha valami rosszat csináltál, akkor sanszos, hogy megvonja most is a támogatást, ha rosszul fogadja a hírt.
szóval ez esetben még várj a hírrel.
aztán attól is függ, mennyire tartja értéknek a tanulást, azt a fősulit, ahová jársz, remélhetőleg igen, ebben az esetben nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!