Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok, ha...

Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Avagy, elmondjam anyukámnak vagy ne.
2011. febr. 8. 10:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

Nem, a lányok nem.

Már megküzdöttem a harcomat ezzel.

Próbáltam elfojtani de nem lehet.

Úgyhogy beletörődtem.

2011. febr. 8. 10:17
 12/62 anonim ***** válasza:
86%

Szomorú és elkeseredett lennék, és aggódnék miatta. De ettől az egy információtól még ugyanaz az ember maradna számomra, akit korábban neveletem.

De sajnos nem mindenki ilyen liberális.

2011. febr. 8. 10:17
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a szüleidet. Ha nem tudná elfogadni akkor várj amig lesz munkád, de utánna mond el neki. Addig meg szerezz egy lezbi lányt akinek álbarát kell :D
2011. febr. 8. 10:18
 14/62 anonim ***** válasza:
78%

mondd el Neki. anya csak egy van,és a világon senki sem szeret annyira, mint Ő.csak egy anya tud megértő, megbocsátó, elfogadó lenni,ha a gyermekéről van szó.

még a bűnözőket is szereti az édesnyjuk, viszont Te nem vagy bűzöző.

őszinteség és szeretet a kulcsszó.

bátorság fiam, még , ha nehéz percek is következnek....

2011. febr. 8. 10:21
 15/62 anonim ***** válasza:
88%
Ha úgy érzed, hogy nagy a rizikó, hogy nem fogja fizetni a sulidat akkor várj vele szerintem.
2011. febr. 8. 10:23
 16/62 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon szeret, minden gondolata körülöttem forog, épp ezért nem szeretném megbántani.

Viszont nem tudom, hogy azután is úgy szeretne e, ha tudná.

Annyira jó így minden most.

2011. febr. 8. 10:23
 17/62 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha a suli miatt várnál vele, az eléggé átb*szás.
2011. febr. 8. 10:24
 18/62 anonim ***** válasza:
58%
Támogat pénzzel, és a suli után akkor jönne a nagy bejelentés? Puszibonbonok?
2011. febr. 8. 10:25
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem most döbbentél erre a dologra rá, így már megbántottad a több évi hallgatásoddal, hiszen nem voltál vele őszinte. Az elmúlt években - miközben te "meleg voltál" - is támogatott, szeretett, odafigyelt rád, így mindenképp itt az idő a coming outra. Már főiskolára jársz, így nem vagy kölyök, felnőttél. A te boldogulásod nem a rejtőzködésben, a hazugságokban rejlik.
2011. febr. 8. 10:26
 20/62 anonim ***** válasza:
30%
Ne akard már kihasználni azzal,hogy míg sulis vagy fizesse utána meg beállítasz ezzel a hírrel.Biztos nem fogja jól fogadni,mert gondolom unokákat szeretne ős is,de ez van és nem tudsz mit tenni.Csak te ismered őt.El kell neki mondanod bármi is lesz.
2011. febr. 8. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!