Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?
A kapcsolatom jó vele. Szeretjük egymást meg minden. De ennek ellenére ő nem igazán toleráns ezzel szemben. Szoktam vannak negatív kissé diszkriminatív megjegyzései. De ettől még nem rossz ember, csak tudom, hogy ő nem érti ennek a dolognak a működését.
Nagyon sok jó szülő van itt ahogy olvasom, de sajnos valljuk be, hogy a valóságban nem mindenki ilyen elfogadó és nem mindenki szereti feltétlenül a gyerekét, csak akkor amikor büszkék lehetnek rá.
Ja és valaki kérdezett apukámról.
Nincs, már 10 éve lelépett.
Egy bátyám van de vele elég hűvös a viszonyom.
Úgyhogy nekem igazából csak anyukám az, akire bármikor számíthatok.
Bizony óvatosnak kell lenni az itteni hszekkel, ennek a weboldalnak a közönsége alapból se tükrözi a való életben előforduló embereket, egy-egy topikba meg méginkább megválogatott emberek válaszolnak, akik vagy azt mondják amit a kérdező szeretne h a való életben legyen, vagy lehurrogják.
Volt néhány régebbi sokak által látogatott topik ahol fele-fele arányban voltak a válaszok, de a való életben én 99%-ra becsülöm az elutasítást. (nem meleg témában volt)
Kiemeltem ezt a kérdést mert szeretnék minél több véleményt hallani.
Az eddig válaszolóknak pedig köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!