Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok, ha...

Anyukák! Mit szólnátok, ha kiderülne a fiatokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Avagy, elmondjam anyukámnak vagy ne.
2011. febr. 8. 10:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

A kapcsolatom jó vele. Szeretjük egymást meg minden. De ennek ellenére ő nem igazán toleráns ezzel szemben. Szoktam vannak negatív kissé diszkriminatív megjegyzései. De ettől még nem rossz ember, csak tudom, hogy ő nem érti ennek a dolognak a működését.

Nagyon sok jó szülő van itt ahogy olvasom, de sajnos valljuk be, hogy a valóságban nem mindenki ilyen elfogadó és nem mindenki szereti feltétlenül a gyerekét, csak akkor amikor büszkék lehetnek rá.

2011. febr. 8. 13:45
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem vagyok anyuka, de minden további nélkül elfogadnám (mondjuk attól függ, mennyi idős, mert ha még kamasz, akkor azért rákérdeznék, hogy biztos-e ebben... nem azért, mert nem fogadnám el, hanem azért, mert ilyenkor az ember még nem biztos magában, és maga sem tudja biztosan, hogy mi merre meddig)... hiszen 1) az én vérem, az én gyerekem, 2) a homoszexualitás nem elfajzás és nem betegség sztem...
2011. febr. 8. 13:52
 43/62 A kérdező kommentje:

Ja és valaki kérdezett apukámról.

Nincs, már 10 éve lelépett.

Egy bátyám van de vele elég hűvös a viszonyom.

Úgyhogy nekem igazából csak anyukám az, akire bármikor számíthatok.

2011. febr. 8. 13:56
 44/62 anonim ***** válasza:
78%

Bizony óvatosnak kell lenni az itteni hszekkel, ennek a weboldalnak a közönsége alapból se tükrözi a való életben előforduló embereket, egy-egy topikba meg méginkább megválogatott emberek válaszolnak, akik vagy azt mondják amit a kérdező szeretne h a való életben legyen, vagy lehurrogják.

Volt néhány régebbi sokak által látogatott topik ahol fele-fele arányban voltak a válaszok, de a való életben én 99%-ra becsülöm az elutasítást. (nem meleg témában volt)

2011. febr. 8. 15:31
 45/62 anonim ***** válasza:
Még csak 2 éves a kisfiam, de erről már beszéltünk a férjemmel. Számunkra az ő boldogsága a legfontosabb, ezért elfogadnánk első perctől. 2 okból nem örülnék neki: 1:nagyon-nagyon félteném attól, ami vár rá, az emberek elutasítása miatt, 2:sajnálnám, hogy nem leht tőle unokám.
2011. febr. 9. 17:56
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
még ne mondd el anyukádnak, ha így szokott reagálni, megjegyzéseket tesz, csak miután befejezted a sulit, és anyagilag is stabil vagy.
2011. febr. 9. 22:16
 47/62 A kérdező kommentje:

Kiemeltem ezt a kérdést mert szeretnék minél több véleményt hallani.

Az eddig válaszolóknak pedig köszönöm.

2011. febr. 11. 11:33
 48/62 anonim ***** válasza:
0%
Hát az Algopyrin kifejezetten jó lázcsillapító. De ha a gyerek érzékeny rá, akkor lehet Rubophen is. Remélem segítettem! xDD
2011. febr. 11. 11:50
 49/62 anonim ***** válasza:
0%
Hűtőfürdő!!!
2011. febr. 11. 11:51
 50/62 anonim ***** válasza:
50%
Hú, vannak ám itt értelmes emberek. Ez az utolsó kettő...
2011. febr. 11. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!