Mi visz rá egy anyát, hogy örökbe adja a gyerekét, vagy árvaházba vigye vagy az újszülöttet megölje?
Igaza van az utolsó előtti hozzászólónak, hogy ez nem gyilkosság. És akit p. 15 évesen megerőszakolnak, és teherbe esik? Annak épp elég trauma az életre sóló "élmény", nem kell neki az is, hogy naponta arra a bizonyos rossz dologra emlékezzen, mikor a babájára néz.
Azok akik pl. drogosak, vagy alkoholisták, azok is szüljék meg a gyerekeiket? Ha tudnám, hogy beteg lesz a gyerekem, én is az abortuszt választanám. Miért? Mert magamról tudom (testi fogyatékos vagyok.. jobb kezem 60%ban béna), hogy az emberek mennyire bántóan néznek, és ha összesúgnak az ember háta mögött, és ujjat mutogatnak rá, az valami borzalmas. És nem kívánok olyan gyerekkort a gyerekemnek, mint az enyém volt, hogy általánosban az alsó tagozatban minden nap sírva mentem haza, szünetekben sírtam, mert csúfoltak. Ki az az anya, aki ezek ellenére megszülne egy gyereket, csak hogy éljen?! És akinek egész életében ágyban kell feküdnie, szinte agyhalott? Neki miért jó, hogy él? Látja, hogy mások egészséges és vidám, neki pedig az a sors jutott, hogy egy ágyban fekve legyen éveken át?!
kedves válaszoló !orulok , hogy ez a véleményed.még ma is nagyon sokszor /a fejlett technika ellenére/ szuletnek olyan gyerekek is akik valóban testi-lelki nyomorultak és sokszor az élet számukra "kínszenvedés" s talán jobb lett volna nekik meg sem szuletni. olyan is van valóban aki ágyban fekszik szuletésétol /van aki még észnél sincs/ és még az o számára sincs /konyorulet/.hát ilyen gyereket szulni és aztán a kínjait végignézni....nos ehhez igazán nagy lelki ero vagy "nemtorodomség" kell.és most meg lehet vetni, mert olyasmit írok: valamikor a szociban ilyen gyerekeket , ha szuleik kérték elaltatták.én, ha nekem ilyen gyerekem szuletett volna én is megtettem volna ugyanezt.
és abban is nagyon igazad van kedves kérdezo, hogy ha van egy kis hibád, vagy valamiben kulonbozol az "átlagtól", nagyon kegyetlenek tudnak lenni.lehetsz bármilyen ugyes, csinálhatsz bármit, akkor is "jelzot" tesznek rád és lenéznek.én ugyanezt végig éltem és élem a kancsalságom miatt.bár már a tobbi velem egykorú sem lát rendesen, de akkor is szeretik lenézni , bántani a másikat .
köszönöm a jókívánságot, kedves utolsó.
Igen, egy kézzel írok, de gyorsabbak, mint mások 2 kézzel. Megtanultam az évek alatt. Meg minden mást is. Máshogy vágom fel a hagymát, kötöm be a cipőmet, húzom le a cipőmet, stb.
Egy figyelmetlen nő miatt történt, nem figyelt oda eléggé, és egy életre nyomorékká tett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!