Mi visz rá egy anyát, hogy örökbe adja a gyerekét, vagy árvaházba vigye vagy az újszülöttet megölje?
Fel sem fogom, biztos valami nem működik az agyukban, ez tuti pszichés hiba.
Nekem 8 hetes a kifiam és most édesen alszik, de ha sír akkor sem adom senkinek!!
Még mindig jobb, ha árvaházba adja, onnan legalább szerető családba kerülhet.
Legalább nem öleti meg (abortusz).
Nem tudom. Mi 10 éve akarunk babát, és nem jön össze. Egyik lombikprogramból megyünk a másikba, nincs semmi bajunk, egyszerűen csak nem jön a várva várt baba... :-((
Már elindítottuk az örökbefogadást.
Hidd el, én sem értem, hogy tud egy anya ilyet tenni, főleg az általam átélt tények tükrében.
22,37-es válaszoló,nagyon sajnálom a helyzetedet,és meg tudom érteni.És tulajdonképpen meg tudom azt is érteni,ha az ilyen nők,akik bármit megadnának egy babáért elítélik az abortuszt.Sajnos nincs igazság e téren sem,mint még sok esetben ebben az életben.Nem mindig annak adatik meg könnyen a gyermekáldás aki várja,ahol nagyon jó helyre születne.Szerencsémre nem voltam abban a helyzetben,hogy le kelljen mondanom a gyerekemről.Most is itt tartom a 7 hónapos babám a karomban(nyűgösködik,jön a foga)de a gondolatától is rosszul vagyok,hogy oda kellene adnom valakinek.lemondani róla,ez a számomra elképzelhetetlen.Én nem tudnám ezt megtenni.Ha minden érzelem nélkül kellene dönteni,örökbefogadás vagy abortusz,akkor természetesen az élet mellé tenném le a voksomat,mert kerülhet az a gyerek jó családba,és lehet akár boldog élete is.Igaz,hogy valamilyen szinten törés lenne neki az anyja hiánya,mert ezt szerintem ember fel nem dolgozza,ha lemond az anyja róla,de élne.Viszont a sajátommal nem tudnám megtenni.Ezért nem lehet senkit elítélni olyannak,aki nem volt hasonló helyzetbe.Kívánok neked így vagy úgy,de mielőbbi gyermekáldást.remélem ezt is megtapasztalhatod,hogy Te magad hozhatod a világra.
Van olyan ismerősöm,akik 15 év után fogadtak örökbe,és 2 év után saját is született,amikor már nem jártak orvoshoz sem(csak vigaszképen írom,talán nektek is sikerül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!