Szerintetek ha Rómeó és Júlia nem hal meg akkor örökre együtt maradtak volna?
nem:)
miért?
Júlia megunta volna Rómeót,azt hogy mosni főzni kell rá,tizenévesen ő nem erre vágyik,Rómeó talált volna szebb lányt,aki hajlandó az orálszexre,miközben Júlia otthon arra várt volna,hogy mikor kap olyan csodás bókokat mint régen...Eközben Rómeó....
blabla
23/N kinőttem a mesékből
Szerintem igen. A szerelmük egy életre szól.
17/L Én még hiszek (és hinni akarok) a mesékben:)
Nekik az volt a sorsuk, hogy együtt haljanak meg... Nem tudom. Szerintem nem működött volna a kapcsolatuk- menekült státusz két befolyásos családtól, akik nem nyugszanak bele döntésükbe (és mivel ebben az esetben R. és J. nem halnak meg, feltételezük, hogy családjaik se békülnek ki) és üldözik őket, ez igy nem veztett volna jóra.
F és 16.
Igen...hiszek a mesékben...
mert van olyan férfi aki az orál/anál szexért nem hagyja el a feleségét, és van olyan nő akinek a gyerekszülés és a gyereknevelés jelenti az önmegvalósítást, karriert és nem önfeláldozás számukra az ilyesmi...
23N
Szerintem együtt maradtak volna.Akkoriban nem volt még ilyen szabados a világ,többet ért a becsület,az adott szó.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!