Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon párkapcsolatokban ahol...

Azon párkapcsolatokban ahol megcsalás történt és mégis együtt maradtak, a szexuális életükre ez, hogy hatott ki?

Figyelt kérdés
Nálunk ez már nem olyan aktív mint előtte volt.Igaz mind a ketten hibáztunk.
2010. szept. 2. 14:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Érdemes akkor a házasságban maradni? Így kínszenvedés lesz az életetek. Nem vagyok a válás híve, de van, amikor az a legjobb megoldás. Ha úgy érzitek, nem lesz már igazi, inkább váljatok el. Ha nem, hosszú évekbe telhet, mire megbocsátható lesz, de hidd el, hogy elfelejteni sosem fogjátok.
2010. szept. 2. 15:04
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Nálam nem lenne lehetséges a folytatás a megcsalás után.

Mert mi is a megcsalás? Árulás, becsapás, és még egy sor negatív dolog, amit az tesz meg velem, akinek a legjobban kellene szeretnie és tisztelnie a világon.

Soha nem tudnám kiverni a fejemből, hogy valaki mással van, és esetleg még jól ki is nevetnek szex után.

Szóval nem az lenne a kérdés, hogy milyen lenne a kihatás a szexuális életre, hanem az, hogy milyen százalékban rúgjam szét a tökeit?

2010. szept. 2. 15:14
 3/20 A kérdező kommentje:
A nejemnek nincsen töke.Ha érted.
2010. szept. 2. 15:15
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen.... ez az , hogy soha nem tudod elfelejteni, hogy mit tett :/
2010. szept. 2. 15:17
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
na.. egyből arra gondolt mindenki, hogy nő írta ki a kérdést..... mert a férfiak milyen roh@dékok... hát ezek szerint nem kell mindig arra gondolni.. Látjátok, hogy nőben is van ilyen.... (előző voltam)
2010. szept. 2. 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

Nehéz dolog az ilyesmit megbocsátani...talán érzelemmentesen tudsz vele szeretkezni. Ennyiből jobb a pasiknak.

(De ha egy nőt csalnak meg akkor a nőnek soha sem fog menni a szex).

Én mint nő, biztosan szakítanék, mert nem tudnék egy ilyen férfival együttélni. Talán együttélni igen, de normális szexet képtelen lennék vele élvezni.

Ez ezzel jár sajnos:(

2010. szept. 2. 15:27
 7/20 anonim válasza:
100%

Mondok egy csúnya dolgot

Ez a dolog sosem lesz a régi sosem tudjátok majd túltenni magatokat ezen hiszen oda a bizalom..bizalom nélkül pedig....

Akiknek az a filozófiájuk, hogy egy még belefér...hahahha aki egyszer megteszi megteszi mégegyszer is...

Szomorú dolog.

2010. szept. 2. 15:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm az első esetet megbocsájtotta, mivel már 14 éve házasok voltak. pár évre rá jött a második. Akkor már elváltak. Szóval nem megy, ami nem megy.
2010. szept. 2. 15:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig arra gondolnék szex közben hogy na a másik nővel is ezt meg azt így és úgy csinálta.Halott dolog szerintem lapát.
2010. szept. 2. 16:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
En undorodnek akaratlanul is a ferjemtol es elvalnek. Ha meg mindketten felreleptetek, mutatja, hogy mar nem szeretitek egymast.
2010. szept. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!