Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon párkapcsolatokban ahol...

Azon párkapcsolatokban ahol megcsalás történt és mégis együtt maradtak, a szexuális életükre ez, hogy hatott ki?

Figyelt kérdés
Nálunk ez már nem olyan aktív mint előtte volt.Igaz mind a ketten hibáztunk.
2010. szept. 2. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy csaltam meg a nejemet, hogy érzelmek is fűztek a szeretőmhöz és így az asszonnyal le se tudtam feküni, mert olyan érzésem volt, mintha megcsalnám vele a szerelmemet, borzasztó volt. Utána szerintem már hiába kanyarodtunk volna vissza egymáshoz, sose tudnám úgy átadni magam és azt a szenvedélyt megadni a nejemnek, mint amit megérdemelne. Úgyhogy el is váltunk, ő is boldogabb lett más mellett, meg én is.
2010. szept. 2. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem 2 hete csalt meg a párom, de nem is akart velem maradni, azt a csajt választotta. Egyutt eltunk, ő is hazaköltözött, én is, és tiszta szivemből gyülölöm.
2010. szept. 2. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
utolsónak: Hát el tudom képzelni, hogy mennyire gyűlölöd !!!! :S Jó nagy r¤h@dék volt ! Már bocs ! :S szemét.. :S
2010. szept. 2. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk semmi gond a házasáletünkkel, mindketten léptünk már félre, megbeszéltük, felderitettük a hibákat és kész. Mivel utána lettek gyerekek, tudom, hogy igaz az állitás, hogy a gyerek után lesz a legjobb a házasélet, biztos van biológiai oka, nem tudom.

Nekünk most a legjobb, az biztos.

2010. szept. 3. 07:58
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is most a legjobb a szex. Én léptem félre, a NŐ! sok minden vezetett el idáig, évekig nem törődött velem, a család és minden más a csakis a barátok és a szórakozás után következett, el akartam válni tőle, mert nem lehetett vele megbeszélni semmit, semmivel sem foglalkozott, úgy éreztem nem fog megjavulni semmi, feladtam az egészet. majd jött valaki, akit szerettem is és nem is. persze kitudódott. tudtam, hogy egyszer úgyis kitudódik, és akkor vagy mindennek vége, vagy a dolgok mögé néz és más lesz minden. a férjem összetört, legnagyobb meglepetésemre.és hogy mi történt azóta? együtt vagyunk a férjemmel és azt vallom, kellett neki ez a hatalmas pofon az élettől, hogy megtanulja értékelni a fontos dolgokat. és hogy miért nem váltam el a 3. kedvéért? nem azért, mert így volt kényelmes, vagy mert nem akartam osztozkodni a nagy semmin, ami kettőnk tulajdona, egyszerüen reméltem, hittem, bíztam, hogy egyszer majd úgyis megváltozik és a férjem normális férj és apa lesz. most az. de ha mindez nem történik meg...mi már nagy valószinűséggel nem lennénk együtt.
2010. szept. 3. 09:43
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
:)
2010. szept. 3. 12:50
 17/20 orsybaba88 ***** válasza:
100%
ha szeretitek egymást, akkor nagyon sok mindent meg tudtok oldani. én is voltam hasonló helyzetben, és az idő múlásával a párom sz.tem meg tudott nekem bocsátani. de elég sok idő is kellhet hozzá. viszont megérte kínlódni, mert olyan közel kerültünk egymáshoz, ahogy soha nem is álmodtam volna!!! mármint lelki szempontból, ami persze kihat a fizikai együttlétekre is. SZERENCSÉRE:)
2010. szept. 5. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
a szexen nem változtatott,talán több lett, avval nincs gondunk és tudom h tőlem kapta meg mindig amit akar, de az érzelmi részének nagyon nem tett jót, hosszú idő után még mindig mardos a gyűlölet a nő iránt, ha meglátnám felgyújtanám, a páromnak meg szívem szerint amikor idióta a képébe vágnám h lehet megint futni oda, de visszafogom magam.
2010. szept. 5. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:

A szex "technikai része" nálunk tulajdonképpen sem változott, de az érzelmi része igen.

Sok éve volt már, hogy megcsalt. Én úgy szexelek azóta vele, mintha a szeretőm lenne, én pedig az övé. Technikailag fenomenálisak vagyunk, de érzelmes összebújást azóta nem erőltetek, s nehezen viszonzom, ha ő közeledik. Szép, nem szép, ez van. Hiányzik is, de a megbántottságom nem engedi. Úgy szexelünk, mint a jó szeretők, tele erotikával, akár viccel, ha úgy jön ki jól, ha kell némi perverzitással, s ha kell csak úgy a maga egyszerűségével. Mindig, ahogy jön a hangulat. Gyakorlatilag a nőies oldala megszűnt. Azt részemről ugyanis csak az kaphatja meg, aki nem bántott meg a nőies, szerelmes érzéseimben.

Így élünk évek óta. "Jó" mi?

Rettegek, ha belegondolok, hogy ez lesz még vagy 3-4 évtizedig.

Egyébként minden másban jól kijövünk.

Egyébként ha beszélgetünk ilyesmiről, ő annak ellenére, hogy élvezi a "szeretős" itthoni szexet, nagyon hiányolja az érzelmet is.

Én viszont nem tudom ilyen értelemben megerőszakolni magam.

2011. dec. 2. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt?
2020. jan. 29. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!