Azon párkapcsolatokban ahol megcsalás történt és mégis együtt maradtak, a szexuális életükre ez, hogy hatott ki?
Nekünk semmi gond a házasáletünkkel, mindketten léptünk már félre, megbeszéltük, felderitettük a hibákat és kész. Mivel utána lettek gyerekek, tudom, hogy igaz az állitás, hogy a gyerek után lesz a legjobb a házasélet, biztos van biológiai oka, nem tudom.
Nekünk most a legjobb, az biztos.
A szex "technikai része" nálunk tulajdonképpen sem változott, de az érzelmi része igen.
Sok éve volt már, hogy megcsalt. Én úgy szexelek azóta vele, mintha a szeretőm lenne, én pedig az övé. Technikailag fenomenálisak vagyunk, de érzelmes összebújást azóta nem erőltetek, s nehezen viszonzom, ha ő közeledik. Szép, nem szép, ez van. Hiányzik is, de a megbántottságom nem engedi. Úgy szexelünk, mint a jó szeretők, tele erotikával, akár viccel, ha úgy jön ki jól, ha kell némi perverzitással, s ha kell csak úgy a maga egyszerűségével. Mindig, ahogy jön a hangulat. Gyakorlatilag a nőies oldala megszűnt. Azt részemről ugyanis csak az kaphatja meg, aki nem bántott meg a nőies, szerelmes érzéseimben.
Így élünk évek óta. "Jó" mi?
Rettegek, ha belegondolok, hogy ez lesz még vagy 3-4 évtizedig.
Egyébként minden másban jól kijövünk.
Egyébként ha beszélgetünk ilyesmiről, ő annak ellenére, hogy élvezi a "szeretős" itthoni szexet, nagyon hiányolja az érzelmet is.
Én viszont nem tudom ilyen értelemben megerőszakolni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!