Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve vagyunk együtt a párommal (ebben volt megcsalás, elhagyás az ő részéről, az enyémről), minden amit ellehet képzelni! Mindig megbocsájtottam és vissza mentem hozzá! Most viszont nem akar babát! Mit tegyek?
szia! szerintem is tudod már mit akarsz tenni, csak megerősítésre vágysz! igen, szerintem is nyugodtan hagyd ott! 30éves vagy? és? az még nagyon jó kor. még addig tedd meg míg lehet! (= ne félj! neked csak sokkal jobb lesz!
meg amúgy is, mi az hogy a pénz fontosabb min az egészséged neki? tedd meg amit meg kell tenned!
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, nem ismeremem a körülményeidet, de innen nézve tényleg úgy néz ki hogy a szüleidnek igaza volt, mert eléggé bután cselekszel és ezt nem lehet csupán a szerelmes szívre fogni. Hány évesek vagytok amúgy? 10 év az már nagy idő, és nem hinném hogy ennél többet kéne várnotok egy gyerekre. Őszinte leszek hozzád, ami ezek után jön kifogás a párod részéről, és az hogy az élet bizonytalan, meg az hogy a pénz miatt nem mehetsz el dokihoz.... hát én úgy látom nem szeret igazán már, csak a megszokás köt össze titeket. Én 9 éve vagyok a párommal,ebből 8 éve együtt élünk. Nálunk is történt sokminden többek közt megcsalás is a részéről többször is. 2x külön is költöztünk aztán kb. 1 hónapig bírtuk egymás nélkül. Hozzáteszem hogy a 8 év alatt 6 éve prbálkoztunk babával, és nem sikerült. A 7. évben jött össze, most vagyok 9 hónapos babás.
Tudod én arra jöttem rá ezekből a dolgokból, hogy azért ennyi év után kell vmi ami megváltoztatja az életeteket, amitől új irányba indultok el, mert hiába szeretitek egymást hiába szoktátok meg egymást, 8-9-10 év az már gombócból is sok. Itt már hiányzik vmi . És ez csak a gyerek lehet szerintem, és ha ezt a párod nem érzi, akkor nem igazán van értelme már az elmúlt 10 évnek szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!