Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éve vagyunk együtt a párommal (ebben volt megcsalás, elhagyás az ő részéről, az enyémről), minden amit ellehet képzelni! Mindig megbocsájtottam és vissza mentem hozzá! Most viszont nem akar babát! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akar babát,kifogás az élet mindig bizonytalan!Nem lehet vele beszélni mert azt mondja:ő akar csak nem most,de ezt már sokszor hallottam!Nagyon fontos neki a pénz!Mondtam neki hogy elkellene mennem nődokihoz mert nagyon fájnak a melleim,ő erre azt mondta hogy majd inkább a jővő honapban menjek el!Elegem van!
2008. szept. 25. 21:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon félek!Mert megszoktuk egymást de tudom hogy lábra kell állnom!
2008. szept. 25. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj a koroddal, de ne vesztegesd a drága idődet, egy ilyenre. Nemhogy téged, de semmiféle nőt nem érdemel meg. Abszolút nem való se apának, se társnak, se .. semminek. Remélem nincs kutyátok, kétlem, hogy tudna róla gondoskodni. Ne félj a talpraállástól, annyi mindenkinek sikerült, egészen biztos, hogy neked is fog. Bátorság! A szüleidre biztosan számíthatsz, egész biztos örülni fognak a döntésednek , és segítenek!
2008. szept. 25. 22:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2008. szept. 25. 22:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek!Köszönöm!:)
2008. szept. 25. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Fáj a melled és nem mész el orvoshoz.

Ne haragudj, de mi ez a baromság? Nem tudom eldönteni hogy most meg akarsz-e halni vagy csak mellek nélkül akarsz élni. Menj el a nőgyógyászhoz azonnal.. 30 évesen hogy lehet ennyire felelőtlen az ember?

Ha a barátod meg ebben visszatart akkor az emberiség jövője érdekében ne örökítsd tovább a génjeit, köszönöm, a jövő generáció nevében is.

30 évesen már ideje lenne a szülésnek. minden évvel a 20-23-madik életéve után egy nőnek és a babájának több az esélye a szülési komplikációkra, születési rendellenességekre.

Nem ismerünk sem téged, sem a barátodat, hogy elhagyod, vagy gyereket szülsz neki, vagy nem az a te döntésed, ebben szerintem az interneten senki sem rendelkezik annyi információval és jogosultsággal hogy segíthessen neked.

2008. szept. 25. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
en meg azt nem értem, hogy miért kll engedélyt kérned tőle ahhoz, hogy elmehess a dokihoz. Vagy egyáltalán, te nem dolgozol, mert ugy jott le, hogy elvárod tőle, hogy adjon pénzt neked. Légy önálóbb, ennyire nem szabad függened tőle.
2008. szept. 26. 00:36
 17/17 Eszter_1984 válasza:
szia. mi lett az eredme? Kivancsi vagyok.
2020. júl. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!