Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve vagyunk együtt a párommal (ebben volt megcsalás, elhagyás az ő részéről, az enyémről), minden amit ellehet képzelni! Mindig megbocsájtottam és vissza mentem hozzá! Most viszont nem akar babát! Mit tegyek?
Fáj a melled és nem mész el orvoshoz.
Ne haragudj, de mi ez a baromság? Nem tudom eldönteni hogy most meg akarsz-e halni vagy csak mellek nélkül akarsz élni. Menj el a nőgyógyászhoz azonnal.. 30 évesen hogy lehet ennyire felelőtlen az ember?
Ha a barátod meg ebben visszatart akkor az emberiség jövője érdekében ne örökítsd tovább a génjeit, köszönöm, a jövő generáció nevében is.
30 évesen már ideje lenne a szülésnek. minden évvel a 20-23-madik életéve után egy nőnek és a babájának több az esélye a szülési komplikációkra, születési rendellenességekre.
Nem ismerünk sem téged, sem a barátodat, hogy elhagyod, vagy gyereket szülsz neki, vagy nem az a te döntésed, ebben szerintem az interneten senki sem rendelkezik annyi információval és jogosultsággal hogy segíthessen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!