Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt aludtam valakivel, az megcsalás? Csak aludtuk,
de összebújva, meghitt volt. Egyébként az exem.
Számomra az lenne. Az én értékrendembe nem férne bele... Egyáltalán, nem értem, hogy hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni :S Mindenképp mondd el a párodnak, ha nem is dob ki, de egy jó nagy rúgást kapott ezzel a bizalma irántad az biztos, és ezt el kell fogadnod.
2010. febr. 23. 11:50
Hát azt döntsd el te, hogy megcsalás-e, mindenesetre én nagyon nem örülnék, ha a párom az exével aludna összabújva...
Csak képzeld bele magad a párod helyébe.
2010. febr. 23. 11:51
Az én mércémmel ez megcsalás. Neked hogyan esne, ha a párod tenné ezt az ő exével? Összebújva, meghitten - Te kit szeretsz: az aktuális párodat vagy az exedet?
2010. febr. 23. 11:51
2010. febr. 23. 11:54
szerintem nem megcsalás. végül is, nem történt semmi. én nem mondanám el, az tuti, mert úgyse hinné el, hogy nem volt semmi. meg egyébként sem szoktam magyarázkodni :)
2010. febr. 23. 12:01
biztosan hülyén hangzik, de belegondolva, szerintem rosszabbul fogadnám ezt a történetet a barátnőmtől, mintha lefeküdne egy idegennel.
2010. febr. 23. 12:09
Szerintem megcsalás. Hétköznapi értelemben véve nem az, ha nem volt szex, taperolás, csók - viszont az összebújva alvás mégiscsak egy intim dolog, amit az ember a kedvesével csinál - ha ilyen kitudódna a kedvesem és az exe közt, hát nekem nagyon fájna és valószínűleg szakítanék.
Ha úgy érzed, hogy kivételes eset volt és hibát követtél el, többet nem történik meg, mert a párodat szereted és nem az exet; akkor inkább ne mondd el a párodnak (ha 100%, hogy nem tudja meg mástól), ne bántsd vele.
De azért gondold át, hogy miért csináltad... :S Mert ha még az exet szereted, akkor meg mást kell lépned.
2010. febr. 23. 12:10
Ha nem azért bújtál a volt párodhoz,mert fáztál!Kellemes érzés volt?Ha nem, akkor nem teszed meg,de neked jóleső érzés volt újra érezni Őt!Ezt már tekinthetjük (ha szigorúak vagyunk,márpedig azok vagyunk :D) elviekben megcsalásnak,mert akkor jobban érezted magad (lelkiekben) a régivel,mint esetleg a mostani pároddal!Van ez így ...!
2010. febr. 23. 12:18
kidobnálak mint a száraz zsömlét.
2010. febr. 23. 12:25
nálam ez megcsalás lenne !
2010. febr. 23. 12:25
Kapcsolódó kérdések: