A párom azt akarja hogy lefogyjak. Azt mondta hogy vastag a karom. Szerintetek gáz ez?
Új kapcsolatban vagyok és a párom (igaz, nem sértően) de egyértelműen mondta, hogy nekem vastag karom van és eléggé combos is vagyok. Picit rosszul esik, hogy nem vagyok egy "topmodell" alkat.
Kíváncsi lennék arra, hogy ti erre hogyan reagálnátok?
Továbbá szerintetek mi tartozik az átlag női méretbe? csípőbőség, mell, kar, comb, derék, magasság súly.(ezen válaszok után leírom a saját méreteimet is)
Ti lefogynátok a másik miatt?
Köszönöm a válaszokat.
25L
Ebben az esetben elgondolkoznék. De végül is ha csak pár kilóról van szó, miért ne?
Nekem is mondogatja most a párom, hogy fogyjak, csak mi már a sokadik évünket tapossuk, és közben híztam meg, ez tiszta sor.
Amúgy olyan meg nincs, hogy átlagos, főleg ezekkel az adatokkal. Mindenkinek kicsit másak az arányai.
szerintem a párod nem veszi olyan komolyan ezt a kapcsolatot, mint Te! elég nagy baj, ha már két hónap után (persze később is csúnya dolog) ilyesmivel hozakodik elő! szerintem gondold át a helyzetet, hogy ezzel a fiúval van-e jövőd!
26/l
Semmiképpen sem miatta, hanem magam miatt.
Nincs átlagos méret, súly stb., minden genetika.
Ha lenne rajtam "felesleg", akkor sem...én túl vékony vagyok (15 kg-val kevesebb a kelleténél), de még soha senki nem kért arra, hogy hízzak a kedvéért, pedig zörögnek a csontjaim.
NE hagyd magad: ha egy férfi akar, akkor úgy akarjon, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!