Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ne lehetne lehetséges...

Miért ne lehetne lehetséges az, hogy az ember akár 21 éves korában találja meg azt az illetőt, akivel egész életében együtt van?

Figyelt kérdés

Igen, tény és való, első barátom, hat év van köztünk, most vagyok 22. Sokan mondják, hogy ez úgysem lesz sírig tartó szerelem. Nem is értem, hogy miért ennyire pesszimisták az emberek? Kijelenthetem, hogy nem vagyunk ilyen téren bonyolultak. Mind a ketten ugyanazt szeretnénk: a másikkal leélni az életünket, babát, lakást.

Sokan mondják nekem, hogy nincsen tapasztalatom. Hogy úgyis félre fogok menni (egyik családtag). Tudom, nem vagyok idős, de eddigi kis életem alatt megtanultam becsülni a szeretetet, hogy mellettem van valaki. S mellette érzem magamat teljes embernek. Ez a megcsalásos dolog is... erről is megvan a véleményem.

Ti is így gondoljátok? Hiszek benne, hogy együtt maradunk életünk végéig, Őt szeretném a gyermekem apjának.

2011. febr. 6. 16:30
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
67%
18 evesen ismerkedtunk meg a felesegemmel,mindkettonknek volt elotte parkapcsolata,5 evig jartunk miutan megkertem a kezet a 7. evben osszehazasodtunk es azota is minden szep es jo. :)
2011. febr. 7. 14:43
 32/38 anonim ***** válasza:
61%

3 éve,18 évesen jöttem össze a párommal,aki több,mint 10 évvel idősebb nálam.Nekem persze ez az első komoly kapcsolatom,párom 10 évig volt együtt az első szerelmével,de vele nem tervezett gyereket,nem kérte meg a kezét(mert házasodni sem akart),mára 30 éves elmúlt,már komolyabb nyilván,mint húszon éves korában volt,és a szándékai is komolyak-én pedig hiszek neki,mondhatják,h milyen naiv vagyok,de a jövőmet csak úgy tudom elképzelni,h őt is magam mellett látom.Nagyon sokan,és rengetegszer mondták neki,h ne élje bele magát ebbe a kapcsolatba,mert úgyis el fogom hagyni max. fél év után,de nem lett igazuk!-Tudom,tudom 3 év még nem a világ,de manapság a fiatalok körében ez már igenis soknak számít! A környezetemben nincs senki,aki még együtt lenne azzal,akivel 3 évvel ezelőtt volt,de mi még csak nem is veszekedünk,pedig együtt élünk lassan 2 éve!

Szeretem őt,és vele akarok lenni,amíg csak lehet!:)

Próbálom figyelmen kívül hagyni a "kedves,jóakaró" megjegyzéseket,jósolgatásokat,és ezt tanácsolom neked is kérdező!Legyetek nagyon boldogok,csak egymással foglalkozzatok!:)

21/L

2011. febr. 7. 22:36
 33/38 anonim ***** válasza:
60%
Ne haragudjatok de tény és való h ritka a hosszú évtizedekig tartó kapcsolat...anno amikor középiskolába kerültem a társaság 80%ékának elváltak a szülei.Ez persze nem azt jelenti h ne lennének kivételek mert vannak!!De akkor sem helyes ilyen gyermekien hozzáállni.Lehet hogy így van lehet h kitartassz mellette amíg lehet de nagyon sok minden van mélg előtted sok évtized a jövőbe pedig senki sem lát.
2011. febr. 8. 14:55
 34/38 anonim válasza:

csak nehogy válás legyen a vége....

az ember sokat változik az évtizedek alatt

2013. júl. 28. 20:51
 35/38 anonim ***** válasza:
17-23-ast ismerek. Már több évtizede házasok.
2017. febr. 8. 20:19
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha olvasod: hogy vagytok most? Kíváncsi lennék, hogy alakult a sorsotok. Ez igaz persze minden korábban válaszolóra is :)
2017. aug. 16. 12:22
 37/38 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? És a többi válaszoló?
2018. máj. 29. 09:44
 38/38 anonim ***** válasza:

Hát, én annyit fűznék hozzá, hogy akivel azt hittem anno 2011-ben, hogy örök élet és 3 napig együtt leszünk, szakítottunk 6 év után 2015-ben, és már 2,5 éve másik kapcsolatban élek :)

Előző voltam.

2018. jún. 5. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!