Miért ne lehetne lehetséges az, hogy az ember akár 21 éves korában találja meg azt az illetőt, akivel egész életében együtt van?
Igen, tény és való, első barátom, hat év van köztünk, most vagyok 22. Sokan mondják, hogy ez úgysem lesz sírig tartó szerelem. Nem is értem, hogy miért ennyire pesszimisták az emberek? Kijelenthetem, hogy nem vagyunk ilyen téren bonyolultak. Mind a ketten ugyanazt szeretnénk: a másikkal leélni az életünket, babát, lakást.
Sokan mondják nekem, hogy nincsen tapasztalatom. Hogy úgyis félre fogok menni (egyik családtag). Tudom, nem vagyok idős, de eddigi kis életem alatt megtanultam becsülni a szeretetet, hogy mellettem van valaki. S mellette érzem magamat teljes embernek. Ez a megcsalásos dolog is... erről is megvan a véleményem.
Ti is így gondoljátok? Hiszek benne, hogy együtt maradunk életünk végéig, Őt szeretném a gyermekem apjának.
Ne foglalkozz az ilyen károgókkal...mindenki magából indul ki.
A szüleim 17-20 évesen ismerkedtek meg, együttélés nélkül házasodtak, alig egy év járás után, 25 év házasság után is boldogok, nekik összejött. Többen azt mondták nekik, hogy hamar elfognak válni...nem így lett.
Én 17 voltam, amikor összejöttünk, ő 26. Már 3 és fél éve vagyunk együtt, és én is megkaptam ugyanezt, amit te, a kapcsolat elején.
Mi még mindig úgy gondoljuk, hogy együtt maradunk, és egymással tudjuk elképzelni az életünket.
Anyukám 21 volt, amikor megismerte apát, már 26 éve házasok.
Vannak rosszakarók/irigyek, és lesznek is. De az a fontos, hogy ezeket a megjegyzéseket elengedjétek a fületek mellett.
Én mindenesetre minden jót kívánok Nektek és a többi párnak is, akik itt előttem szóltak hozzá a témához.
21/N
21 évesen már nem voltál kislány ahhoz, hogy komoly kapcsolatba kerülj a barátoddal. Akárki akármit mond, létezik olyan, hogy az első IGAZI szerelmével éli le az életét bárki.
Ha minden téren teljes az összhang köztetek, akkor minek akarna bárki is kikacsintani? Valóban nem általános ma már a hűség, a holtig tartó szerelem, de attól még létezik.
Azért, mert sokak szemében a skalpgyűjtés a trendi, még vannak olyanok, akik komolyan terveznek, és érzelmi alapon választanak maguknak társat.
Ne hallgass a pesszimistákra, csak a szívedre. Kívánom, hogy legyél nagyon boldog, és a most károgókat az irigység fogja enni évek múlva.
Köszönöm :) Nektek is sok boldogságot kívánok! Jó ilyeneket olvasni, amiket leírtatok:)
Én is így voltam vele, hogy amikor el kezdtünk beszélgetni (egy munkahelyen dolgoztunk), egyből megbíztam benne, pedig akkor még hol gondoltam kapcsolatra :) Alapvetően eléggé bizalmatlan vagyok.
Én is 21 voltam amikor összejöttem a párommal, ő 26 volt. Ennek már 5 és fél éve. Ráadásul mi az első 1 évben többször is szakítottunk, nehéz volt összerázódni. Mégis nagy boldogságban vagyunk most együtt. Tavaly összeházasodtunk, 4 héten belül pedig születik a kislányunk :-)
Ne foglalkozz senkivel! Ha ti úgy érzitek, hogy együtt élitek le az életetek, akkor úgy is lesz. Az idő titeket fog igazolni. Tök mindegy hanyadik kapcsolata az embernek.
Én 15 éves voltam amikor összejöttem a férjemmel aki akkor 17 éves volt.Nekünk is azt mondták,hogy nem lesz örök kapcsolat..Mi végül is 5 év együtt járás után összeházasodtunk,és a fiamnak is ő az apja..Mégis az élet úgy hozta,hogy igazuk lett,mert 8 év házasság után vége lett.Elváltunk..Nem volt megcsalás egyikünk részéről sem (hiszen tiszteljük egymást) de nem is volt már meg a szerelem,csakis a megszokás,és a fásultság..Mi barátként váltunk el,és mai napig is nagyon jó barátok maradtunk..Egyébként 28 évesen újra férjhez mentem,és lassan 10 éve élek boldog házasságban...
Az első szerelem bizony nagyon sokszor kiég,unalmassá válik..Nem hiába mondják amit mondanak.Anno annak idején én sem hittem el,mert akkor még nagy volt a love story..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!