Mit tegyek, ha apu hirtelen felbukkant a semmiből?
Apukám külföldi állampolgár, én is külföldön születtem. Szüleim elváltak mikor én 3 éves voltam, ezért anyuval hazaköltöztünk Magyarországra. A válás után apuval soha többet nem találkoztam, egyszerüen nem keresett, ami gyermekkoromban nagyon bántott. Az utóbbi években nem is gondoltam ezekre a dolgokra, de ma beszéltem anyuval, aki azt mondta, hogy apu felkereste és szeretné velem is felvenni a kapcsolatot. A döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam, de utána elutasítottam ennek a lehetőségét. Mivel már 25 éves, 2 gyerekes anya vagyok, ezért mint szülő nem tudom megérteni, hogy valaki hogy dobhatja el magától a gyerekét! Nem tudom neki megbocsátani, hogy 22 évig nem keresett. Az az érzésem, hogy csak azért csinálja, mert öreg és szüksége van a bocsánatomra.
Ti mit tennétek a helyemben? Jól döntöttem amikor azt mondtam, hogy soha többet nem akarom látni?
Vedd fel vele a kapcsolatot, kerdezz meg tole mindent amit tudni szeretnel.
Aztan mehettek nyaralni, es szeretheti es tamogathatja az unokait is, ha tegedet ugysem tamogatott!:)))
Talan nem hiaba alakultak igy a dolgok! Hol lakik kulonben esetleg a Kanari-szigeteken?:)))
Ki ne hagyd a talalkozast, tartsd vele a kapcsolatot!
Az én szüleim is elváltak 13 éves voltam. Néhány év múlva apám Budapestre költözött és hajléktalan lett. Ha fél évig nem tudok róla megkeresem,mert ő nem fog. Pedig szeret.
Nekem szükségem van arra,hogy tudjam kitől származom.
Ha úgy érzed nem tudnál vele most találkozni,ne tedd meg. Egy mondás szerint csak azt bánhatod meg,amit nem tettél meg. Gondold át jól.Lehet,hogy akkor találkoznál,amikor már késő. Hallgass a szívedre,ne a harag irányítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!