Ha munkanélküliek lennétek mit csinálnátok a hirtelen jött sok szabadidővel?
Akkor lehet törlik, mint az én kérdésem a múltkor, mert "duplikálod"...
Hát attól is függ férfi vagy, vagy nő.
Én nő vagyok, igaz még tanulok, most nyári szünetben, ami ugye hirtelen jött nagy szabadság:) főzök, mosok, takarítok, próbálom tanulni az angolt magamtól a netről. Aztán szereztem egy-két új ismeretséget, velük próbálom tartani a kapcsolatot.
Apukám sajnos munkanélküli lett, de nem nagyon tudta feldolgozni. Ő kertészkedett, vállalt alkalmi munkákat, fűnyírás, stb. ház körüli munkákat.
Rajtam van 3-4 kiló felesleg, meg formásodni se ártana, így én a sportra és az egészséges életmódra mennék rá. Ezen kívül meg megtanulnék egy új idegen nyelvet/fejleszteném az eddigi tudásomat. Sokat lennék a barátaimmal és a családommal, segítenék nekik, ha kell. Vagy elkezdenék egy hangszeren játszani.
Remélem segítettem. :)
Amit most, mivel munkanélküli vagyok. Ülök a gépnél nézem ezerrel a hirdetéseket, ha van olyan, arra jelentkezem. Olvasok, bevásárlok, tvzem, takarítok, főzök. Ennyi. Szórakozni vagy ilyesmire nincs pénzem...úgyhogy örülök, hogy kajára jut és szépen mosolygok.
23N
Nyelvtanulás (nyelvvizsga megcsinálása), többet sportolnék, odafigyelnék a helyes étkezésre (magamra is főznék, ami eddig nem volt jellemző). Elintézném a régóta halogatott hivatalos ügyeimet pl. lejárt a személyi kicserélése.
Filmet néznék, még többet foglalkoznék a kutyámmal.
A cuccaim szelektálása (régi ruhák, kozmetikumok, könyvek, dokumentumok, tananyagok terén).
Na meg persze továbbra is maradna a takarítás, mosás stb.
Az vagyok. (Mondjuk nekem jó jönne a pénz, ezért örülnék neki, ha végre taláknék munkát - de kérted, ettől vonatkoztassunk el.)
- Én nyelveket tanulok (a két meglévő nyelvtudásom fejlesztem + elkezdtem egy harmadikat is).
- Elolvasom azokat a könyveket, amiket eddig idő híján nem tudtam.
- Főzni tanulok.
- Átvállaltam itthon anyuéktól a takarítást + egyéb házimunkákat.
- Itt lógok. :P
- Nagyon sokat vagyok a barátommal, mert most csak az ő munkájához kell alkalmazkodni taliknál.
- Szívesen csinálnék valami önkéntes munkát, ha lenne.
- Sokat sportolok, tornázom.
Remélem, valamennyit segítettem, bár ezek nem olyan izgalmas dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!