Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha munkanélküliek lennétek...

Ha munkanélküliek lennétek mit csinálnátok a hirtelen jött sok szabadidővel?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy előre láthatólag 5-8 hónapig nem valószínű hogy lesz munkátok és nem gond ha kiesik a jövedelmetek. Milyen hasznos dologgal foglalkoznátok? (Tegnap is kiírtam ezt akérdést, de nem sokan értékes válasz jött, ezért írom ki ma is.) (Nem szeretném, ha ma is azon veszekednének, hogy miért nem gond hogy kiesik a jövedelem, hogy eltartott vagyok-e. Nem tart el senki!) Most a kérdésre összpontosítsatok, illetve a fantáziátokat eröltessétek meg!
2011. aug. 23. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Részben tudok hozzászólni, mert szabadúszóként élek, tehát ha van munka, akkor "nagyon van", ha nincs, akkor egész hosszú intervallumban nincs. Ilyenkor szeretek autókázni néha csak a kocsikázás kedvéért, némi házkörüli munka, futás, a kutyákkal többet foglalkozom, makettezek, szeretek neten lógni, de nem úgy, ahogy ezt sokan elképzelik, sokféle hobbimban informálódom, sokat olvasok elsősorban pszichológiai témájú könyvet vagy netes anyagokat. Férfi létemre még plázázni, "shoppingolni" is szoktam, ha úgy tartja kedvem. Igaz, ez ritka :)
2011. aug. 23. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:

sport, lazítás, pihenés, nyaralás, egy kis tőzsde, horgászat, motoros túra, kerékpáros túra...

család, barátok.. stb

idegen nyelv tanulása..

2011. aug. 23. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:

január óta vagyok itthon, igaz nem munkanélküliség miatt.

az elején megijedtem, hogy nem tudok majd mit csinálni a sok szabadidővel és unatkozni fogok, de jött a tavasz és belefogtam a kertbe, ez volt a legjobb ötlet amit tehettem.

Reggelente a páromat útnak indítom, majd kicsit tv nézek, utána főzök ebéd után kis pihi, majd az udvaron és a kertben rendezkedem. Elég gyors el megy a napom.

2011. aug. 23. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
uh, szerintem neked kellene megerőltetned fantáziádat!!! :)
2011. aug. 23. 20:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon jó, csak igy tovább. Még jöhetnek az ötletek, az álmok.
2011. aug. 23. 20:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Van már hobbi amit csinálok.

Bocs ha megbántottam valakit azzal, hogy azt irtam "eröltessétek meg a fantáziátokat". Az álmokra vagyok kíváncsi és szerintem jó ezen agyalni, sokaknak csak gondolatban adatik meg. Ja és nem a vitákra voltam kiváncsi, ezért irtam...

2011. aug. 23. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:

apukám mikor egy nyárra munkanélküli volt, eléggé intenzíven állást keresett, felhívta minden ismerősét, kapcsolatait, fejvadászcégeket, állásinterjúkra járt.

egyébként semmi különöset, kikapcsolódott. de hiányzott neki a munka.

2011. aug. 24. 00:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Körbelovagolnám Magyarországot. Az is lehet, hogy Európa egy részét (ahol nincs túl hideg vagy meleg). Ha lehet, társasággal, fejenként két lóval, egyiken lovagolnék, a másik csak teher nélkül jönne, hogy valamelyest pihenjen. Ha valahol megtetszik a hely, a táj, valami, akkor ott maradnék néhány napot, majd továbbindulnék. :-)
2011. aug. 24. 09:06
 19/19 Zombi Nóci válasza:

Pályázok önéletrajzot csatolok hozzá

és beküldöm postán.

Addig is korai kelés bevásárlás takarítás

mosás főzés.

Szórakozás: internet és nyálregények olvasása

és rejtvényfejtés.

Ami nem kellemes de hasznos: panaszos és sajnálkozó rokonok elhajtása telefonon.

2014. jan. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!