Ha munkanélküliek lennétek mit csinálnátok a hirtelen jött sok szabadidővel?
sport, lazítás, pihenés, nyaralás, egy kis tőzsde, horgászat, motoros túra, kerékpáros túra...
család, barátok.. stb
idegen nyelv tanulása..
január óta vagyok itthon, igaz nem munkanélküliség miatt.
az elején megijedtem, hogy nem tudok majd mit csinálni a sok szabadidővel és unatkozni fogok, de jött a tavasz és belefogtam a kertbe, ez volt a legjobb ötlet amit tehettem.
Reggelente a páromat útnak indítom, majd kicsit tv nézek, utána főzök ebéd után kis pihi, majd az udvaron és a kertben rendezkedem. Elég gyors el megy a napom.
Van már hobbi amit csinálok.
Bocs ha megbántottam valakit azzal, hogy azt irtam "eröltessétek meg a fantáziátokat". Az álmokra vagyok kíváncsi és szerintem jó ezen agyalni, sokaknak csak gondolatban adatik meg. Ja és nem a vitákra voltam kiváncsi, ezért irtam...
apukám mikor egy nyárra munkanélküli volt, eléggé intenzíven állást keresett, felhívta minden ismerősét, kapcsolatait, fejvadászcégeket, állásinterjúkra járt.
egyébként semmi különöset, kikapcsolódott. de hiányzott neki a munka.
Pályázok önéletrajzot csatolok hozzá
és beküldöm postán.
Addig is korai kelés bevásárlás takarítás
mosás főzés.
Szórakozás: internet és nyálregények olvasása
és rejtvényfejtés.
Ami nem kellemes de hasznos: panaszos és sajnálkozó rokonok elhajtása telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!