Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szokatlan keresztnevű...

Milyen szokatlan keresztnevű ismerőseitek vannak?

Figyelt kérdés

Elnézést a kérdés furcsa megfogalmazásáért.

Barátomat Emánuelnek hívják, hát, mit ne mondjak, röhögtem is egy ideig a nevén már csak a film miatt is, bár szerencsére nem vette zokon. :D

2011. febr. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%

legjobb barátnőm Rella Palóma névvel büszkélkedhet (keresztnevek)

ismerek Havaskát, Csörsz-öt, Melittát, Apolkát, Samantha-t (mondjuk ő egyrészt külföldi)

én mondjuk szeretnék valami magyarosabb, megszokottabb nevet adni a gyerekemnek, ha ki akar tűnni, akkor inkább mással tehesse.

2011. febr. 6. 16:30
 32/83 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm Pintyőkének keresztelte a gyermekét.

nekem még elég szokatlan név az Opika, Hófehérke, Szederke és a többi gyümölcsnév.

2011. febr. 6. 17:54
 33/83 anonim ***** válasza:
100%
Szemirámisz, Apollónia.
2011. febr. 6. 18:13
 34/83 anonim ***** válasza:
100%

Az Árven az komoly volt? Mert az már fáj...

Titanilla, Mirella, Estilla, Hella nevű ismerőseim vannak.

2011. febr. 6. 18:54
 35/83 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ :D

Tudom, hogy nem túl intelligens dolog más ember nevén nevetni, de amikor meghallottam, hogy ő márpedig Emánuel és nem viccel, nekem is Gergely Robi ugrott be...

2011. febr. 6. 19:32
 36/83 anonim ***** válasza:
100%

Dévald

Gerda

Délibáb

Zétény

Szaniszló

Bertold

Ninetta

Janina

Amúgy észrevettétek, hogy ha az illetőt már régóta ismeritek, fel sem tűnik, hogy a neve fura? :D

2011. febr. 6. 20:08
 37/83 anonim ***** válasza:
89%
Triniti nevű kislányt én is ismerek itt a környéken... hát nem semmi, de nálam a Taksonya verte ki a biztosítékot. Takinek becézik a kislányt.
2011. febr. 6. 20:34
 38/83 anonim ***** válasza:
89%
A szomszéd gyerköce Huba lett, nekem mindig HubaBuba ugrik be róla.
2011. febr. 6. 22:04
 39/83 anonim ***** válasza:
72%

Pedig a Taksony és a Huba is régi (honfoglalás kori) magyar név (a hét vezér egyikét Hubának hívták...ha rémlik még). A Taksony női névvé varriálása kicsit furcsa, de még mindig jobb min a Tiffanik, Barbarák, Gabik és Szilvik tömkelege.

Én nagyra becsülöm azt a szülőt aki hajlandó a gyerekének szép magyar nevet adni. Nekem a Taksony és a Huba is tetszik.

2011. febr. 6. 22:25
 40/83 anonim ***** válasza:
57%
Ősrégi magyar nevet adni ugyanolyan felvágás mint a nyugati keresztnevek.
2011. febr. 6. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!