Tudom mi a bajom és azt is, hogy hogy kellene változtatnom de mégsem megy. Ki tud valami jó tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Közel 40 éves nő vagyok tele szomorúsággal és fájdalommal.Az életem egy kész kudarc.Nincs párom,gyerekem és alig van barátom.Szeretet hiányom van,úgy érzem senki észre sem venné ha nem lennék és senkinek nincs ideje rám.Teljesen magamba fordultam,nincs kedvem semmihez.Bejárok a munkahelyemre ahol próbálom színlelni a vidámságot aminek aztán itthon sírás a vége.Tudom,hogy ki kellene mozdulnom,ismerkedni menni esetleg egy kis sport mert akkor talán jobb kedvem lenne de csak az elhatározásig jutok.Sok csalódás ért az utóbbi időben és emiatt mindenhez úgy állok,hogy nah ebből sem lesz semmi.Tudom nem így kéne de egyszerűen a sors annyira kibabrál velem,hogy ha valaminek örülni tudnék akkor az biztos,hogy történik valami ami miatt meghiúsul és megint csak bánat a vége.Voltam már orvosnál és kaptam hangulatjavítókat pár éve de nem szeretnék megint orvoshoz kerülni,hiszen az csak önámítás,hogy akkor rendbe jövök.Csak a gyógyszereknek köszönhettem akkor a jókedvemet.Szeretnék végre én is boldog lenni és mosolyogni de nem tudom,hogy hogyan is álljak át a pozitív gondolkodásra.Mondani meg megfogadni könnyű és talán pár órára sikerül is de aztán újra az elkeseredettség lesz az ami a hatalmába kerít.Megköszönném ha valaki leírná a tapasztalatait és/vagy tanácsot adna.Aki volt már így mint most én és tudott változtatni az életén............2011. febr. 5. 20:28
11/14 anonim válasza:
Javasolhatok neked filmet? Jim Carrey: Igenember! Nézd meg, nekem bejött. Bár limonádé, de azért az alapelv, az élethez való hozzáállás nagyon jól meg van fogalmazva benne! Ha gondolod szívesen meghallgatlak, beszélgetek veled pl. skype-on, vagy e-mailben!
12/14 anonim válasza:
Jézus! Ennyi csak a bajod? Örülj neki hogy nincs pasid, semmiről nem maradtál le. ha van munkahelyed és lakásod az már jó. Járj tanfolyamokra, ismerkedj emberekkel, akár barátnőket kellene keresni.
Kihasználós ribanc pasiktól nem hogy jobb lesz az életed, hanem borzasztóan rossz. Kb. a pasik 1%-a normális.
13/14 anonim válasza:
12:36 nem ebben a világban élsz és nagyon előítéletes vagy.
Miből gondolod, hogy a kérdező valami karrierista? Miből gondolod hogy a csúnya fiúkat utasította vissza?
Amúgy nincs tökéletes férfi, de ahogy elnézem nagyrészt még a tökéletességnek az 1%-át sem érik el.
Amúgy lehet szemét egy csúnya fiú is....ez most honnan jött?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem karriert építettem,hiszen ma is csak egy egyszerű alkalmazott vagyok. Nem csak ennyi a gondom hiszen nekem is vannak anyagi problémáim.De a depressziómnak ez a bezárkózás a következménye és a lelkileg egyre mélyebbre süllyedés.Ha optimistább lennék vagy jobb kedvű akkor talán a többi gond megoldása is könnyebben menne.Pasikkal kapcsolatba annyit,hogy egy kapcsolatom volt eddigi életembe ami 6 évig tartott de már 18 éve vége.Azóta csak rövidebb szexkapcsolat vagy még az se.Valami miatt nem keltem fel senki érdeklődését igazán.
2011. febr. 11. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!