Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ti mennyire hanyago...

Lányok/nők ti mennyire hanyagoljátok el magatokat, ha nincs pasitok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szőrtelenítésre, ruhákra, hajmosásra (ha nem mentek sehova).
2011. febr. 4. 22:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
53%
hm. nekem alapból nem pasim van. :D szeretek zuhanyozni meg hajat mosni. a fogmosás helyzetfüggő, néha csak akkor jut eszembe, ha már zavar a lepedék. szerencsére elég szőrtelen vagyok, úgyhogy max fazonírozom magam saját szájíz szerint. a hajamat nem nagyon kell kezelni, gyakran nem is fésülködök. előferdül, hogy mackónaciban/szakadtan indulok neki a városnak, ha épp olyanom van. :)
2011. febr. 5. 00:53
 32/42 anonim ***** válasza:
79%
Hízás, szőrösödés...de azért a ruha tiszta és naponta fürdök, hajat mosok...csak éppen nem kenegetem folyton magam és parfüm helyett jó a golyós deo is...
2011. febr. 5. 01:07
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a pasim mellett is néha képes vagyok elhanyagolni magam, de ő is úgyhogy nem gond. Azért fürdeni szoktunk :D
2011. febr. 5. 01:44
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Én itthonra is kisminkelem magam pl. mert egyszer volt, hogy majdnem mentöt kellett hívni rám váratlanul és nem akartam, hogy ilyen fejjel meglássanak. Inkább megoldottam máshogy. Szóval adódhatnak ilyen váratlan meglepetések és mivel mindenkinek próbálok tetszeni, ezért mindig a maximumot nyújtom. Akkor is így volt, mikor nem volt senkim, hiszen akármikor lehet. Az alap tisztálkodás meg magától értetödik...

Már férjnél vagyok de néha szúrkálódni szokott, hogy itthonra minek nézek ki mindig úgy, mintha bálba mennék. Ahelyett, hogy örülne...

2011. febr. 5. 06:46
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
soha nem hanyagolom el magam, ha van pasim, ha nincs, ha megyek valahova, ha nem! egyszerűen nem bírnám elviselni slamposan magam. 26/nő
2011. febr. 5. 07:49
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amikor pasim volt, elkezdtem hízni (nem sokat, amx.5 kilót, nem sminkeltem magam), hogy nincs pasim, figyelek magamra, hajat mosok hetente kétszer, hónaljamat mindig szedem, lábamat havonta epilálom. Ha megyek valahova, még a sarki boltba is, farmert csizmát és fésülködöm is:D

Itthon sem vagyok szakadt ruhában, csinos melegítőim vannak:D

Smink csak akkor van ha tényleg hosszabb ideig a városban vagyok, vagy bevásárolni megyek egy bevásárlóközp.-ba.

2011. febr. 5. 08:21
 37/42 anonim ***** válasza:
79%
Egy éve nincsen párom, de szerintem azóta csak jobban nézek ki,sokkal nőiesebben öltözködöm,eljárok sportolni, szerintem amióta egyedül vagyok,még inkább pozitiv irányba változtam. MOndjuk én a kapcsolatom alatt is mindig figyeltem a külsőmre,csak akkor még nem öltözködtem olyan nőcisen. Én egyébként inkább azt figyeltem meg,hogy a hosszú kapcsolatban lévő lányok/nők hagyják el magukat kegyetlenül. Egy egyedülálló nő párt szeretne találni, ezért igyekszik a legjobb formáját hozni. Viszont akiknek már hosszú kapcsolata van gyakran elkényelmesednek, nem szőrtelenitenek rendesen, felszednek pár kilót, nem sminkelnek,kinyúlt ruhákat hordanak , csak azért mert azt hiszik a párjuk minden szituációban szereti őket. Persze ez biztos igy is van, de azért én sok hosszú kapcsolatban élő nő helyében (akik már ellustultak a kapcsolatban),nem lepődnék,ha netán a párjuk más nőket vonzóbbnak talál.
2011. febr. 5. 10:25
 38/42 anonim ***** válasza:

nekem bár van férjem, de most elutazott hosszabb időre, így bevallom a szőrtelenítés nálam sem napi program azóta.

Egyébként a többire odafigyelek(általában sminkelek ha elmegyek itthonról) persze itthon senki sem lát, így ilyenkor pizsiben ücsörgök vagy mackóban.

Bár van egy kisbabám már, de aki nem tudja meglepődik hogy van :)

2011. febr. 5. 10:54
 39/42 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok igénytelen egyedül. Maximum nem csupaszítom le magam alul, csak a bikinivonalat szedem le mondjuk hetente. A hónaljamat mindig borotválom, minden nap esti zuhinál, az engem nagyon idegesítene. Télen még talán a lábamon meghagyom, de ennyi. Ugyanannyiszor mosok hajat, ugyanannyira igényes öltözöm, plusz csinosan, ha úgy támad kedvem...
2011. febr. 5. 11:09
 40/42 anonim ***** válasza:

Június óta nincs párom és sokkal jobban nézek ki. :D

Hetente epilálok, 3* hajat mosok, heti 3* arcpakolás, minden este arctisztítás, csinos rucikban járok (kivéve a hétvégét, most épp lukas zokniban+macinaciban ücsörgök mert kutyáztam, aztán oda nem nyaltam ki magam). Mindennap legalább fél órát a tornára szánok, és feldobok egy laza sminket (szempilla spirál+szájfény), ha valahova elmegyek akkor bővítek a repertoáron. Szóval jobban festek, mint akkor. :D Persze az exem nagyon aláásta az önbizalmamat, ha próbáltam csinos lenni, mindig megkérdezte, hogy "kinek akarsz tetszeni" (neked bazz, de mind1). Szóval azóta nagyon jól érzem magam a bőrömben. :)

2011. febr. 5. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!