Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ti mennyire hanyago...

Lányok/nők ti mennyire hanyagoljátok el magatokat, ha nincs pasitok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szőrtelenítésre, ruhákra, hajmosásra (ha nem mentek sehova).
2011. febr. 4. 22:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
92%

Most nincs pasim,és igen,elhanyagoltam magam az utóbbi időkben,mondjuk ez évszak függő is.rengeteget tanultam az elmúlt hetekben,meg dolgoztam,meg sok dolgom volt,nem volt időm ilyenekre.Most is szőrös a lábam,meg a hónaljam borostás,a lábamon a körmöm már kapa méretű,intim területen is rendes kis dzsungelt növesztettem,kozmetikusnál nem tudom,mikor voltam utoljára.Úgy az alap higiénia meg van,hajat heti 2-3x mosok,meg szedem a szemöldököm,de a többire nincs időm,és ezeket most fogom bepótolni.Nyáron persze ezekre nagyon odafigyelek.

18/L

2011. febr. 4. 22:35
 12/42 anonim ***** válasza:
90%

22.35-ös vagyok:

Ruhák terén is mostanában elég slampos voltam,van hogy egy pulcsit 3x is felveszek,vagy egész hétvégén pizsiben vagyok,előfordul sajnos:)

2011. febr. 4. 22:37
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem hanyagolom el magam akkor sem, max. annyi, hogy ha nincs barátom, akkor télen nem szőrtelenítem le magam olyan gyakran, csak akkor, ha muszáj (pl. szoknyát veszek fel, uszodába megyek stb.), de amúgy ugyanúgy ápolom magam, mert elhanyagoltan sose pasizok be újra:D
2011. febr. 4. 22:39
 14/42 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem 8 éve van kapcsolatom, de olyan sokszor, mintha egyedül lennék. A páromat különösebben nem érdekli hogy nézek ki. Nem zavarja az sem, ha kicsit szörös vagyok, vagy ilyesmi. Már nem is akarok neki tetszeni, eddig sem dicsért meg, pedig igyekeztem, szoknyát -ruhát vettem fel magassarkú csizmával, észre sem vette. A munkám miatt a kilátszódó helyeken szörtelenítek, általában hetente 1-2szer. A hajamat is mosom heti 2szer. A lábamon lassan nő a körmöm, a kezemen meg műköröm van, ahová havonta járok, mindig fizetés után. A szemöldököm is rendszeresen szedem. Amikor rendbeszedem magam, akkor is inkább magam miatt. Ja, és mióta együtt vagyunk, kb. 10 kilót felszedtem én is, de persze ez sem zavarja. Szerintem ezért nem tudom leadni, mert nincs is motivációm. Ja, ha nem megyek sehova, akkor néha még a fogamat is elfelejtem megmosni.
2011. febr. 4. 22:41
 15/42 anonim ***** válasza:
80%

ééérdekes. nekem van barátom, és nem tőle függ, h van-e motivációm a fogmosásra, fogyásra, szőrtelenítésre, csinos öltözködésre.

magam miatt akarok jól kinézni, azt már tudom, h neki bárhogy tetszem. akár szőrösen vagy hajmosás nélkül is.

az, h valakinek van pasija avagy nincs, egyáltalán nem indok arra, hogy elhagyjuk magunkat, és igénytelenül nézzünk ki.

2011. febr. 4. 22:51
 16/42 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem. Sőőt.. így nem csak egy embernek kell csinosnak lennem, hanem mindenkinek^^

A hajamat gyakran mosom, hetente 2x, szőrtelenítek, csinosan öltözködök, nem bírnám ki, hogy slamposan mutatkozzak. Nálam ez nem kapcsolat-, hanem igényfüggő.

2011. febr. 4. 22:57
 17/42 anonim ***** válasza:
95%
Soha. Én egyszerűen nem bírom elviselni magam, ha zsíros a hajam, ha elhanyagolt vagyok.
2011. febr. 4. 22:57
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
Nem nézek ki igénytelenül egyáltalán. És Lehet hogy neked ne vette még el a kedvedet a barátod. Tudod milyen érzés, amikor már bele vagy fáradva az egészbe, csak egyszerűen nem jött még el a pillanat, hogy kilépj, és nincs hozzád egy olyan szava, amivel az önbizalmadat építené? Már lerombolódott az egész. Szerintem nem. Ugyhogy nem kell beszólni. Örülj neki hogy boldog vagy!
2011. febr. 4. 22:58
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tisztán tartom magam, alap dolog, párkapcsolati helytettől függetlenül. Ruhákkal meg úgy vagyok, hogy megnézem, mire adom ki a pénzt, mert sz*rt se olcsóért, se drágáért nem veszek.
2011. febr. 4. 23:02
 20/42 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván fürdeni mindig fürdök, hajat is mosok ha megyek valahova. Ezt csak úgy értettem ha otthon vagytok, és nem mentek ki aznap. Én pl itthonra képes vagyok szakadt nadrágot is felvenni (persze ha kimegyek a boltba átveszem). A szőrtelenítést meg ilyenkor nem látja senki. Nyáron nem megyek ki szőrös lábbal. :)
2011. febr. 4. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!