Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ti mennyire hanyago...

Lányok/nők ti mennyire hanyagoljátok el magatokat, ha nincs pasitok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szőrtelenítésre, ruhákra, hajmosásra (ha nem mentek sehova).
2011. febr. 4. 22:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
31%
pasim van mégse foglalkozok magammal. jó a stílusom jó alakom van szép hosszú szőke hajam és kék szemem. én lusta vagyok korán felkelni ahhoz hogy lealapozózzam magam... felöltözök befujom magam és elmegyek suliba ennyi ésnemszól hogynincs rajtam smink mert szerinte igy is szép vagyok.:) ha elmegyek bulizni kisminkelem magam. általában fésülködni se szoktam...merminek?:D szóval nekem mindegy hogy van-e pasim vagy nincs nemszoktam nagyon adni magamra mégis sok srácnak bejövök.... igaz a legtöbb pasi az agyonsminkelt szilikonk-rvákra bukik dehát ez van:)
2011. febr. 4. 23:14
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

A lábam néha szőrös marad így télen.

De ha úszni megyek, vagy rövidnadrágozom, akkor onnan is eltüntetem.

2011. febr. 4. 23:15
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha nincs barátom talán sokkal több időt fordítok magamra. Ugyan úgy ápolom magam pl. 3 naponta mosok hajat, egy héten 2x borotválom és epilálom ahol szükséges, a szemöldökömet szedem és a körmömre is odafigyelek. Mindig mosok fogat, stb...

Tavaly tavasszal szakítottunk a barátommal majdnem 2 év után és azóta hetente 4-szer tornázok itthon (1 órát), azelőtt soha sem tornáztam. Azóta sokkal több idő jut magamra és jobban odafigyelek milyen ruhákat veszek fel. Rájöttem a szakításunkkor hogy igazából magamnak akarok tetszeni nem másnak. Szerintem mindenkinek elsősorban magának kell tetszenie.

2011. febr. 4. 23:18
 24/42 anonim válasza:
58%
23:14es vagyok ja igen a szörtelenítés... fú hát én igy télen mindig elhanyagolom a kezem lábam:| még igy hogy van pasim.. nyáron meg nemgyözöm epilálni meg gyantáztatni(borotválni soha!) mer uristen miniszoknya jaj most strand.. és az a baj hogy énmeg igen szőrös teremtés vagyok nagyonelcsesztek velem..:S néha beszól hogy jamár ideje volt szörteleniteni de különösebben nemzavarja...:D
2011. febr. 4. 23:19
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

mikor 2 éve szakított a pasim velem, totál nem törődtem magammal...inkább hosszúujjú felsőkben, hosszú gagyában jártam nyáronm is, csakh ne kelljen szőrteleníteni.

aztán 1 éve nekem kezdett ebből elegem lenni, mindenhol lecsupasztottam magam(még az alkaromon, és a köldökömnél is). megtanultam normálisan sminkelni, vettem 1 csomó szép ruhát, megtanultam magassarkúban járni, ízlésesen öltözködni (azeltőtt nem érdekelt a divat)...mindezt azért, m a rámszakadt tengernyi szabadidőmben unatkoztam, nem tudtam mihez kezdeni.

aztán egyszer egy padon ülve felfigyelt rám 1 férfi, megszólított, elkezdtünk beszélgetni. ő lett a mostani párom :D egyébként nem zavarja, ha nem vok mindennap tökéletes, és nincs félkiló púder az arcomon(anélkül is elviselhető fejem van :D)...mindenhol epilálom magam, csak középen borotválom, de ha mindennap csinálnám, kipattogna...hálégnek barátomat nem zavarja, ha ott 3-4 naponta szőrtelenítek csak.

2011. febr. 5. 00:00
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
én mindig a nagyobb csalódások után kezdtem egyre nagyobb figyelmet szánni a külsőmre. szal nem nagyon hanyagolom el magam. inkább kísérletezek, sminkben öltözködésben frizurában hajszínben, hogy melyik vagyok jobban én. ami a külsőt illeti:)
2011. febr. 5. 00:00
 27/42 anonim ***** válasza:
Nem a pasim miatt akarok jól kinézni, hanem magam miatt, ha elmegyek valahova nyilván normális, rendezett külsővel, csinos ruha, smink, ápolt haj. A szőr viszont engem nem zavar, azzal feleslegesen nem szenvedek, így pl lábat csak akkor ha barátom van meg nyár van és látszik.
2011. febr. 5. 00:13
 28/42 anonim ***** válasza:

Ha nem megyek sehova, az szerintem nem nagyon számít. Mármint itthonra engem nem zavar, ha nem sima a lábam, vagy hoppá, elfelejtettem hajat mosni. Itthon ilyen téren egy dologra figyelek, hogy bármi is van rajtam, azok színben passzoljanak :) De ha megyek valahova, akár csak boltba, akkor is kezdek valamit a hajammal, hogy normálisan álljon, és minimum púder és szempillaspirál van rajtam, na meg melegítőben tuti nem tenném ki a lábam a lakásból.

De itthon úgyse lát senki, ilyenkor az számít csak, hogy kényelmesen érezzem magam. Természetesen ha jön hozzám valaki, akkor szintén felöltözöm rendesen, és emberi ábrázatot varázsolok magamnak :)

2011. febr. 5. 00:31
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Nekem fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ha van valakim, ha nincs.

Egyébként sem azért akarok jól kinézni, hogy tapadjanak rám a pasik, hanem mert ez nekem fontos.

Egyébként meg élek társasági életet akkor is ha nincs senkim, szóval még a barátaim előtt sem mutatkoznék igénytelen külsővel.

L/23

2011. febr. 5. 00:48
 30/42 anonim ***** válasza:

Én csak intim szőrtelenítés terén vagyok ilyenkor hanyag. Öltözködni imádok (a varrás az egyik hobbim), és a hajammal is szeretek szöszölni, meg épp növesztem (már hátközépig ér:)), szóval ezekre vigyázok. Ha itthon vagyok, néha akkor is acélmerevítős fűzőt húzok, meg ilyesmi. Ahogy kedvem tartja.

A szőrtelenítéssel meg úgy vagyok, hogy a karomon, lábamon, hónaljamon zavar akkor is, ha nincs senkim, azt mindig leszedem. 22/L

2011. febr. 5. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!