Lányok/nők ti mennyire hanyagoljátok el magatokat, ha nincs pasitok?
Fuu én kegyetlenül:S
Fél éve nincs pasim 10 kilót felszedtem,a hajam csomókba áll sokszor,és nem is vasalom,olyan mint egy szénakazal.A szemöldökön nem szedem:S.A testem meg olyan mintha én lennék a dzsungel hercegnője:S:S:S:S
20/L
Már nem is emlékszem azokra az időkre(5 éve vagyunk együtt).
Komolyra fordítva a szót, akkor is ilyen voltam. Képtelen vagyok úgy mutatkozni, hogy közben magamnak nem tetszek. Lehet lepontozni, lehurrogni, de szerintem egy nő először önmagának tetsszen, majd csak utána másnak. Ha nem vagy biztos magadban akkor azt tükrözöd kifelé is...
Hello. 20 éves vagyok, még nem voltam kapcsolatban.
Hetente egyszer epilálom a hónaljam, a lábam és a karomat. Havonta kétszer kozmetikusnál kiszedetem a szemöldököm és a "bajszomat". Intim tájékon csak bikinivonalat borotválok, meg előlről is leszedem a szőrt. Hajat hetente egyszer mosok. Ha lenne barátom, ezek közül egyedül az intim területem szőrtelenítésén változtatnék. Hogy hogyan, azt nem előre tudom, a párommal beszélném meg. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!