Mit tegyek? Anyám ki akar tenni a lakásból, ahol egyedül élek?
Nagyim szegény meghalt és anyám meg testvére máris veszekednek az örökségen!A testvér külföldön él.De most hazajönne a temetésre és nyilván ott akar aludni a nagyi házában,ami most már értelemszerűen fele anyué,fele a testvéréé.De anyám nem akarja beengedni oda,engem kér hogy költözzek oda és ne engedjem be a nőt.Én szintén nagyi egy lakásában élek,csak egy jóval kisebben.Szeretek itt élni,és mivel nem tul jó a kapcsim anyukámmal,külön is szeretnék maradni tőle.Viszont ha beköltöznék a nagyobb lakásba,naponta átjárna hozzám meg nem hagyna nekem nyugtot.Sík ideg vagyok már,ja és azt nem is mondtam,hogy az én is lakásomat akarja odaadni a tesójának,amibe most lakok!!!Csak az a gáz h papiron az is az övéké 50-50 %... Mit csináljak,valakinek van ötlete?
Egy egyetemista lány
Örülj, hogy van hol aludnod, van mit enned, és nem egy szibériai börtönben sínylődsz kiéhezett tetves rabok között, és megvan az összes végtagod.
(Remélem az ehhez hasonló okos válaszok szerzői vették az iróniát.)
Jogilag sajnos szerintem sincs mit tenni, én a helyedben megpróbálnék határozott maradni, minden alkalommal egy tömör "nem"-mel reagálni anyud kirohanásaira, és reménykednék, hogy majd lemond erről az ötletről, és belenyugszik, hogy te nem vagy hajlandó. Csak nem fog a saját lányára ráuszítani egy csapat rendőrt, hogy lakoltassanak ki..
Az öröklés szétdúlja a legjobban összetartónak hitt családokat is. Anyát lányától, testvért testvértől elszakít.
Nem egy házasság bukott bele, amikor az egyik fél örökölt. Nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!