Elkápzelhetőnek tartjátok, hogy önhibáján munkanélkülivé vált, kiskorú gyerekkel lévő egyedül élő anyát kilakoltatssanak-Debrecen-, mert a regie költséget nem tudja ez miatt fizetni, önkormányzati lakásból?
Mai nap hallottam,hogy a fentieket akarja bírósági úton,elérni a debreceni önkormányzat.Hogyan tudja fizetni,vagy vajon miért nem fizette a csoka cslaád a regiet?A nőt kirugták munkahelyéről,a gyerek iskolaba jár.alsós,gyerektatást nem tudnak behajtani,a férj lelépett.
Ilyenkor mit lehet tenni?A nő nem tud ügyvédet fogadni,nincs pénze!Szerintetek mit lehet csinálni?Tudnátok valami okosat javasolni?
Mi az a regie költség?
Viktor király nem hirdetett moratóriumot tavaszig? Debrecenben az egyik legfőbb csahosa ül a trónon. Mi történt, lázad?
Udv
Ha jol tudom van egy par alapitvany amelyik ilyes esetben talan tud segiteni, mert gondolom ha ki van fizetve a tartozas megszunik a kilakoltatas
Egy ilyet talaltam most a neten szerintem van tobb is talan erdemes lenne veluk felvenni a kapcsolatot ha esetleg ok nem it tudnak segiteni de biztos megmondjak kihez erdemes fordulni ilyen esetekben
Igen elképzelhetőnek tartom. Még annyit az anya védelmében leírnék, hogy kisgyerekkel annyi esély van a mai világban munkát találni, mint megnyerni a lottót.
Csak nem értem. Önkormányrzati lakásból nem lakoltatnak ki egyik napról a másikra. Sajnos ilyen előforult az ismerettségi körömben, onnan tudom. ott már elég hosszú ideje nem kell a lakónak fizetni, hogy ide eljusson a dolog. Kb. fél év az minimum. tehát szerintem lett volna ideje az anyának segítséget kérni, valami segélyt vagy részletfizetési lehetőséget vagy valami megoldás lehetett volna.
Amúgy meg annyi, hogy Kósa tényleg a legnagyobb ellensége a kilakoltatásnak (sajtó szerint).
A moratórium a devizahitelesekre vonatkozik
De most télen, a fűtés szezonban ilyenkor nemis szabadna. Nem is tudom, hogy a fagyhalál rendelet azt hiszem mondjuk dec 15-től van. De ezúton Boldog karácsonyt kívánok Kósának és a debreceni önkormányzatnak, remélem nekik is hasonló lesz a karácsonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!