Megadod valakinek a családból (esetleg barátok közül) az e-mailes és egyéb internetes jelszavaidat? Ha igen, kinek és melyikeket?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 21:40
31/36 anonim válasza:
Párom tudja az összes jelszavam és kódom és viszont.
32/36 anonim válasza:
Csak a páromét tudom, azt nem tudom ő tudje e az enyémet,de nálunk amúgy is el vannak mentve a jelszavak/azonosítók, így nem kell megjegyezni,mert egyből feljön.Illetve régen én csináltam apumnak a levelező fiókját+jelszó,de sose használja így senki nem tudja mivel kell belépni,még ő maga sem :-)
33/36 anonim válasza:
A férjem tudja az enyémet és én is az övét.Bár eddig kb 1 szer használtam, mikor nem volt gépnél és én néztem meg a levelét.
34/36 anonim válasza:
A gépemhez a családból anyukám szokott ideülni, nekem is megvannak jegyeztetve a jelszók, ha nagyon akarná mindet megnézetné :) De szerintem sose jutott eszébe... Meg semmi titkolni valóm nincs.
Barátom is tudja a jelszavaimat, én is pár dologhoz az övét, nagy részét már elfelejtettem. De lényegtelen is. Ha megakarnám nézni, elkérném, és megadná.
35/36 anonim válasza:
Nem, mert elfelejtem.:) Pedig kaptam egy társ bankkártyát is a férjemtől a számláihoz, de nem használom.:) Mondhatnám pénzügyekben tud(hat)nám, de személyes jellegű (email, fórumos stb) nem. Én sem adom meg és nem is adnám, ha kérné sem. Nincs titkom, csak a rend kedvéért.:)
36/36 anonim válasza:
Egyik legjobb barátom tudja az etr-emet, a tesóm szinte minden jelszavam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!