A férjem tudja az összes jelszavamat, én is tudom az ő jelszavait. Igazából egyikőnk sem használja a másikét és nem is így direktben adtuk meg. Volt olyan, hogy ő ült a gép előtt és én kértem meg, hogy lépjen már be a mail-embe, ez és ez a jelszavam. Volt olyan is, hogy ő kért ugyanerre, mert éppen nem volt gépközelben és fontos levelet várt.
Nem látok ebben semmi kivetni valót, mivel nem élünk vissza vele. Nem kutatunk a másik levelei között és még csak nem is lépünk be egymás levelezésébe ha csak nem kérjük meg rá a másikat.
2011. febr. 3. 22:45
22/36 anonim válasza:
Nem. Vagyis egyszer játszottunk egy játékot apukámmal, és ahhoz tudtuk egymás jelszavát, de amúgy nem adom meg senkinek. Nincs is rá különösebben szükség, általában hozzáférek a cuccaimhoz. Különben is, az, hogy milyen leveleket kapok, úgy érzem, csak rám tartozik. Meg persze arra, aki küldi.
2011. febr. 3. 22:46
23/36 anonim válasza:
A párom mindet tudja, én is az övét.
2011. febr. 3. 22:48
24/36 anonim válasza:
Tesóm tudja szinte mindenhova a jelszavamat, én is az övét, de nem élünk vissza vele. Tudom a szüleim jelszavát, de nem szoktam használni/belépni velük sehova. 3 csoporttársam/ barátnőm tudja a neptun (tanulányi rendszer) kódomat.
2011. febr. 3. 22:49
25/36 anonim válasza:
Nővérem tudja a jelszavaimat, meg a barátomnak elmondanám, ha kérdezné, de nem kérdezi, ugyanis lusta lenne nézegetni :) Én is tudom a nővérem és barátom jelszavait is, mivel sokszor az ő e-mailjeit is én nézem meg, hogy kapott-e valami fontosat.
19/l
2011. febr. 3. 22:59
26/36 anonim válasza:
Ha úgy adódik, hogy nem vagyok netközelben, de fontos lenne, megadom a jelszavamat a családomnak, így egy-két jelszót ismerünk családon belül. Az e-mailes jelszavamat viszont nem tudja senki és nem is adnám meg. Nem mintha titkolnivalóm lenne, de az íméljeim között azért ne turkáljon senki. A többi meg nem annyira fontos, azt nyugodtan tudhatják :)
2011. febr. 3. 23:27
27/36 anonim válasza:
férjemmel tudjuk egymás jelszavát mindenhol de ő utálja a netet így általában még arra is engem kér meg, hogy nézzem meg az emailjét :/
nővéremmel is tudjuk egymás jelszavát mindenhova, ha nem vagyunk net közelben és kell valahonnan info, őt szoktam felhívni nézze meg és fordítva is :) de soha nem élünk vissza vele.
2011. febr. 4. 00:15
28/36 anonim válasza:
Bátyámnak adtam meg a Facebookos jelszavamat, hogyha farmozik akkor tudjon magának küldeni az én fiókomból amit akar. Párom tudja az emaileset is, de nem nézegeti. (Megjeleníti az utolsó pár belépés helyét és idejét, így könnyű követni.)
2011. febr. 4. 01:18
29/36 anonim válasza:
a férjemnek. nincs mit titkolnunk egymás előtt...
2011. febr. 4. 07:30
30/36 anonim válasza:
Párom tudja az e-mailt és az iwiw-et. Én is az övét, de nem nézegetjük egymásét, csak ha megkér rá a másik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!