Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megadod valakinek a családból...

Megadod valakinek a családból (esetleg barátok közül) az e-mailes és egyéb internetes jelszavaidat? Ha igen, kinek és melyikeket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 21:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam:az anyuét is tudom és fordítva:)
2011. febr. 3. 22:02
 12/36 anonim ***** válasza:
Páromét tudom, és ő is az enyémet, nincs titkunk egymás előtt, viszont nem is kutakodunk. Én néha megkérdezem, hogy benézhetek-e a mailjeire, mivel van néhány közös "projektünk", és ő tartja a kapcsolatot az érintettekkel, hadd nézzem meg, mi hol tart... egyébként mindig el is mondja persze, de jobb szeretem én magam elolvasni, úgy jobban rögzül, és több dolog jut eszembe. Azaz van titkunk egymás előtt, de az nem ilyen jellegű :)
2011. febr. 3. 22:06
 13/36 anonim ***** válasza:
Senkinek nem adom ki.
2011. febr. 3. 22:08
 14/36 anonim ***** válasza:
A családban mindenki tudja mindenkiét, de csak akkor szoktuk egymásét nézni, ha a másik direkt megkér rá. Pl. amikor nincs gépközelben, és kíváncsi, jött-e levele. Amúgy nagy jelentősége nincs, mert a számítógépen tárolva van minden jelszó.
2011. febr. 3. 22:08
 15/36 anonim ***** válasza:
Nem adoM meg senkinek. Viszont én tudom anyuét, mert ha akar valamit neten, én szoktam megcsinálni neki.
2011. febr. 3. 22:12
 16/36 anonim ***** válasza:
Senkinek semmit, és igény sincs rá. Mindenkinek a magánügye. Egyedül a húgom e-mail és msn jelszavát tudom, mert én csináltam neki, és együtt állítottuk be. Ez már évekkel ezelőtt volt, sosem éltem vele vissza, nem is érdekel.
2011. febr. 3. 22:12
 17/36 anonim ***** válasza:

párom tudja az összes jelszavam,még az online bankos hozzáférésem is (bár mindig elfelejti hogy mihez mi a jelszó,de ami fontos az amugyis megvan jegyeztetve mindkét gépünkön)

én is tudom mindenét

anyámék nem igazán neteznek,email van nekik,de én kezelem,ők csak megadják ha valahova fontos

2011. febr. 3. 22:13
 18/36 anonim ***** válasza:
csak a farmomét... :D
2011. febr. 3. 22:15
 19/36 anonim ***** válasza:

Férjemmel tudjuk egymás összes jelszavát. Nem éreztük úgy, hogy ez titkos kéne, hogy legyen. Én pl. fent vagyok a Facebook-on, Ő nem, így mikor regisztráltam rögtön mondtam is neki a jelszót, hogy ha rá akar keresni valakire, akkor tudja használni. Iwiw jelszavainkat ismerjük, az e-mail fiókokét is, a banki belépő kódok pedig természetesen nem titkosak. Nincsenek titkaink egymás előtt! :)

A családban anyukám jelszavait ismerem, mert gyakorlatilag én intézem az ügyeit interneten, az e-mail fiók beállításokat rendszeresen ellenőrizni kell, mert valamit mindig sikerül babrálnia, az már csak hab a tortán, hogy engem hív, hogy "mi is a bankos jelszavam?" He-he! Ő már csak ilyen, de imádom! :)

2011. febr. 3. 22:21
 20/36 anonim ***** válasza:
a párom tudja az enyémet, de nem szokta használni. Csak volt, hogy úgy alakult, hogy megtudta. Én is tudom az övét, de nem vájkálok...
2011. febr. 3. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!