Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskola elvégzése után, a...

Az iskola elvégzése után, a Ti gyereketek is otthon punnyad a "MAMA-HOTELBEN"? Azaz úgy laknak mint egy hotelben, mivel a mama mindent megcsinál helyettük!

Figyelt kérdés

Miért ül otthon sok gyerek úgy, hogy semmit sem csinál??

Mert megtehetik!!!!!!

A szülők eltartják őket.

Van víz, villany, fűtés meg kaja...

Ennek a rendkívül elharapódzott jelenségnek az a neve külföldön,

hogy: "MAMA-HOTEL"

Néha elküldenek egy-egy önéletrajzot alibiből...

2011. febr. 3. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
63%
Mert nincs hol dolgozni, a továbbtanulásnak meg borsos ára van.Adsz nekik munkát?Fizeted a tandíjukat?
2011. febr. 3. 21:26
 12/71 anonim ***** válasza:
39%
Ebben az országban még egy betanult munkás sem kap állást,nemhogy 1 pályakezdő.
2011. febr. 3. 21:26
 13/71 anonim ***** válasza:
84%

hát igen érdekes vagy.

Én 22 éves vagyok, itthon lakom mosok, főzök, takarítok, mosogatok, és stb stb... szóval rengeteget segítek!

Úgy vettem le az irományodból, hogy húzzon már az a gyerek a pics.ba, és kezdjen saját életet. Ez elég csúnya dolog....

Pl az én szüleim megmondták, hogy ha rajtuk múlna itthon maradnék életem végéig, mert azon a napon, mikor én elfogok költözni, akkor meg fog halni bennük valami. El sem tudják képzelni, hogy ne csacsogjak itt körülöttük, és el sem tudják képzelni, hogy egyszer majd elmegyek!

Természetesen mondták azt is, hogy tudják, hogy ez az élet rendje, hogy elköltözöm, és családom lesz, de nekik borzalmasan fog fájni az a nap....

Szerencsés vagyok, hogy ilyen szüleim vannak, akik nem akarják a gyereküket kitessékelni a családi fészekből, amint "megérett rá" :)

22L

2011. febr. 3. 21:32
 14/71 anonim ***** válasza:
75%

"Aki tényleg akar, az talál unkát."

Aki ilyeneket ír, az nézzen már szét az országban!

2011. febr. 3. 21:32
 15/71 anonim ***** válasza:
24%
Van más lehetőség országon kívül is....tény és való, hogy itt nincsen...de mondjuk mit várunk olyanoktól akik anyuci szoknyája alól képtelenek kibújni?
2011. febr. 3. 21:36
 16/71 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindenki akar emigrálni, az egészséges, lekiismeretes, tevékeny emberek közül se.
2011. febr. 3. 21:44
 17/71 anonim ***** válasza:
65%
Persze, ki lehet menni külföldre,s ottani fizetéshez képest szarért húgyért megcsinálni azt a munkát,amit ott senki sem vállal, majd verni a mellünket,hogy milyen fasza gyerekek vagyunk, magyarként Ausztriában pucoljuk a szart mások után. Már ne is haragudj,aki ezt írtad, de nem azért tanultam 5 éven keresztül, hogy takarítónő legyek valahol a nagyvilágban. Ha lehetőségem van rá,s a szüleimnek nem megterhelő miért ne maradhatnék addig otthon,míg a végzettségemhez megfelelő munkát nem találok? Vagy legalább valami olyasmit, amit megközelíti...
2011. febr. 3. 21:46
 18/71 anonim ***** válasza:
74%

21:32 vagyok!

Kissé félreértettem a dolgokat, na mind1.

Igen nem úgy megy az, hogy aki akar az talál munkát.

Szüleimnek pl rengeteg kapcsolata van, vállalkozásunk is van, de abban én nem tudok dolgozni, mert nem éppen női munka. Szóval a sok kapcsolat ellenére sincs munkám!

A külföldre való költözésről meg az a véleményem, hogy akkor már inkább lakok egy szoba-konyhás albérletben, mint hogy itt hagyjam a Hazámat!!!!

2011. febr. 3. 21:49
 19/71 anonim ***** válasza:
51%
Magyarként itthon dolgoztam suli mellett(magántanuló) pincérnőként, havi 100.000-ért és sokkal szarabb volt a meló, mint itt.Azért mert én kint vagyok én ugyanúgy magyarnak érzem magam.Napi 8 óra, pincérnőként napi 12 órát dolgoztam.WC-t nem kell takarítsak, ágyneműt kell húzzak,törülközőt és szappant kiraknom, néha felmosnom. Te melyiket választanád? 300.000-ből simán megélek már a kinti lakásom fele megvan.Na?
2011. febr. 3. 21:55
 20/71 anonim ***** válasza:
35%
Ja bocsi kihagytam.Kint tanulok egyetemen, és mindent tudok finanszirozni.
2011. febr. 3. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!