Az iskola elvégzése után, a Ti gyereketek is otthon punnyad a "MAMA-HOTELBEN"? Azaz úgy laknak mint egy hotelben, mivel a mama mindent megcsinál helyettük!
Miért ül otthon sok gyerek úgy, hogy semmit sem csinál??
Mert megtehetik!!!!!!
A szülők eltartják őket.
Van víz, villany, fűtés meg kaja...
Ennek a rendkívül elharapódzott jelenségnek az a neve külföldön,
hogy: "MAMA-HOTEL"
Néha elküldenek egy-egy önéletrajzot alibiből...
hát igen érdekes vagy.
Én 22 éves vagyok, itthon lakom mosok, főzök, takarítok, mosogatok, és stb stb... szóval rengeteget segítek!
Úgy vettem le az irományodból, hogy húzzon már az a gyerek a pics.ba, és kezdjen saját életet. Ez elég csúnya dolog....
Pl az én szüleim megmondták, hogy ha rajtuk múlna itthon maradnék életem végéig, mert azon a napon, mikor én elfogok költözni, akkor meg fog halni bennük valami. El sem tudják képzelni, hogy ne csacsogjak itt körülöttük, és el sem tudják képzelni, hogy egyszer majd elmegyek!
Természetesen mondták azt is, hogy tudják, hogy ez az élet rendje, hogy elköltözöm, és családom lesz, de nekik borzalmasan fog fájni az a nap....
Szerencsés vagyok, hogy ilyen szüleim vannak, akik nem akarják a gyereküket kitessékelni a családi fészekből, amint "megérett rá" :)
22L
"Aki tényleg akar, az talál unkát."
Aki ilyeneket ír, az nézzen már szét az országban!
21:32 vagyok!
Kissé félreértettem a dolgokat, na mind1.
Igen nem úgy megy az, hogy aki akar az talál munkát.
Szüleimnek pl rengeteg kapcsolata van, vállalkozásunk is van, de abban én nem tudok dolgozni, mert nem éppen női munka. Szóval a sok kapcsolat ellenére sincs munkám!
A külföldre való költözésről meg az a véleményem, hogy akkor már inkább lakok egy szoba-konyhás albérletben, mint hogy itt hagyjam a Hazámat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!