Támogatom a szüleimet ám ebből viták vannak a férjemmel. Mit tennétek a helyemben?
Szerintem a szüleid sem örülnek, hogy rád kell támaszkodniuk, és nyilván nem azért szül az ember, hogy utána a gyereken élősködjön, de nem hiszem, hogy arra számítottak a születésedkor, hogy 28 év múlva ez lesz a helyzet. Nem értek egyet azzal a válasszal, hogy nem kellene támogatnod őket. Én boldog lennék, ha valahogy viszonozhatnám azt a sok jót, amit a szüleimtől kaptam (nem anyagi dolgokra gondolok)
A férjed tudta ezt, mikor elvett, biztos arról van szó, hogy bántja: Te kétszer annyit keresel, mint ő. De az a te pénzed!!!Ha 30at a szüleidnek adsz, hát annyit adsz. NEm értem, miért akarja megszabni, hogy a saját fizetésed mire költsd, amikor így is a nagy részét a ti megélhetésetekre fordítod.
Mint férfi, átérzem férjed érzéseit.Addig a pillanatig,míg az ő fizetése nem éri el a te fizetésed-30.e ft-ot,addig nem igazán szólhat semmit.Még így is,mindig te dobsz be több pénzt a közösbe.
Ami miatt végül is írok,az az,hogy nem esett szó eddig arról,hogy majd egyszer meghalnak szüleid,és valaki(k) örökölni fog(nak).Ezen a dolgon már most érdemes gondolkodnod,vannak lehetőségek,hogy ez a pénz,adott esetben ne az ablakon kidobott pénz legyen.És itt a zárójelbe tett "k" betűre gondolok.Talán egy eltartási szerződés félét kellene írni,amiben rögzítve vannak a kritériumok,a havi 30000 juttatása.Ezt végül is neked kell tudnod,hogy van-e még potenciális örökös,mennyire megbízható.És ez a dokumentum még akár a férjedet is megnyugtatná.A mai gazdasági helyzetben nem is olyan rossz befektetési forma.Az etikai oldala miatt ne legyen aggályod,ma már a gazdagok csemetéi úgy házasodnak,hogy az esküvő előtt házassági szerződést kötnek.
Remélem tudtam segíteni!A férjeddel óvatosan bánj,ha tényleg szeret és szereted,becsüld meg,mai világban nehéz újból egy szerető társat találni. (Qwer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!