Támogatom a szüleimet ám ebből viták vannak a férjemmel. Mit tennétek a helyemben?
Igazából én hogy öszinte legyek valahol neked van igazad valahol neki!Azért 30ezer forint az pénz!Nektek meg persze a szüleinek is!
Én a te helyedben megpróbálnánk akár 100adszorra is beszélni vele de semiképp se csinálnám azt hogy na akkor holnaptól nem adok a szüleimnek!Szerintem ez nagyon szép dolog töled!
Nálunk hasonló a helyzet!Csak nekünk nem pénzbe megy ez el hanem a heti 1-2 leutazás Anyósékhoz ami nem nagy összeg de azért havont 1-2-3 10ezrest elvisz!DE ezt én megértem mivel ha én laknánk messze a szüleimtöl hasonlóan elvárnám és szerintem joggal hogy rendszeresen látogassam a szüleimet!
Igen nekem is eszembe jutott az elsö válaszoló véleménye!
2.
Biztos hogy csak a büszkeségét sérti és mivel nem tud mást, igy próbál visszavágni. Mi 5en élünk meg a te egyedüli fizetésedből, tehát még csak a rossz létre sem panaszkodhat...
Egyet értek az előttem szólókkal.
Én végül is a férjednek adok igazat. Nektek a saját életetekkel kellene törődni, nem a szüleidet eltartani. Te nem akarsz gyereket, házat, autót? Mert havi 170-ből nemigen fogja rá futni.
Különben is, nem azért kellene gyereket szülni, hogy aztán pénzeljék. A szüleid helyében én elsüllyednék szégyenemben. Fogadjunk, hogy úgy 50 év körüliek. Szinte mindegyik ezt csinálja. Felnőtt emberek, oldják meg a problémáikat, és ne a gyerekükre támaszkodjanak. Az a legegyszerűbb.
Tudod mit,ha a te rokkant beteg szüleidet ennyibe nézi csak,hogy rajtuk akkor sem segít,akkor ne szülj ilyen embernek gyereket ne csak most,hanem sosem.Milyen jellemű ember a Te férjed?Már bocs,nem szeretnélek megsérteni?
Majd ha egészségesek lennének,és Ők tudnának anyagilag támogatni benneteket akkor megfelelnének neki?Akkor érdemesek lennének a tiszteletére?Mi az,hogy akkor keres más munkát vagy másodállást,ha lesz gyereketek?Egyrészt,erre nem vennék mérget.Másrészt normális ember annyit hajt a családjáért a jólétéért amennyit tud.Mert akkor ezek szerint most is lenne lehetősége,ha "majd" lenne.Jól gondold meg,hogy egy ilyen embernek szülsz-e gyereket,érdemes lesz-e egy életre magadhoz kötni.Ha ennyire érzéketlen a szüleid iránt,később Te és a gyereketek sem várhattok majd jobbat tőle hidd el.Most még tombol a szerelem,de ez a jellem,ez a viselkedés megöli azt is majd a részedről.
Mégegyszer bocs,de ez felháborító amit írtál róla.
Én nem pazarolnám rá a drága időmet,elválnék amíg nem késő.
13,31-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!